UZ DAN GRADA KUTJEVA – Promocija knjige “Živi svoj vlastiti život” u organizaciji Kutjevačke udruge mladih

Datum objave: 04. 9. 2019. | Kategorija: Susreti

KUTJEVO – Nastavljajući niz osmišljenih i uspješno realiziranih aktivnosti koje imaju za cilj promicanje zajedništva i obogaćivanje kulturnog i društvenog života grada, Kutjevačka udruga mladih 5.rujna, organizira promociju knjige “Živi svoj vlastiti život”, Đurđice Gatjal u prostoru Restorana i hotela “House of wine”. Uz autoricu u programu promocije sudjeluje i blogerica Alis Marić, pater Mijo Nikić profesor psihologije, dr.Marina Jurčić iz Zaklade Biskup Josip Lang, kao i članovi KUD-a Požeška dolina i Josip Gatjal, pijanist – zaduženi za glazbeni dio programa

Nakon uspješno organiziranog Kutjevačkog ljeta mladih, besplatnih instrukcija za srednjoškolce, te aktivnog sudjelovanja u životu grada, Kutjevačka udruga mladih u četvrtak, 5.rujna, u Restoranu i hotelu “House of wine”, organizirat će promociju knjige Živi svoj vlastiti život” autorice Đurđice Gatjal. Riječ je o, kažu kritičari, “književnoj i životnoj poslastici”, romanu prvijencu majke, supruge i učiteljice s bogatim životnim iskustvom, koji se čita s lakoćom i u dahu. “Živi svoj vlastiti život” roman je koji pomaže da bolje upoznate sebe ali i steknete literarnu suputnicu s kojom je, živjeti život, lijepo i obogaćujuće iskustvo.

Navratite li na ugodnu književnu večer, uz organizatore, članove Kutjevačke udruge mladih, dočekat će vas i autorica romana, poznata blogerica Alis Marić, pater Mijo Nikić, profesor psihologije na zagrebačkom Fakultetu psihologije i religijskih znanosti, te doktorica Marina Jurčić iz Zaklade Biskup Josip Lang, ali i glazbeni gosti-KUD Požeška dolina i Josip Gatjal, s nekolicinom skladbi na klaviru. Dobro došli na druženje s porukom optimizma u “House of wine” u četvrtak, 5.rujna od 17 sati.

TEKST: S. Tarbuk       FOTO: Plakat

Slavonski ©   2013 - 2024 sva prava pridržana
hosting: Plus hosting web: exdizajn