PROMO: RESTORAN I HOTEL „HOUSE OF WINE“ – Uz dobro vino i hranu, za potpuni doživljaj, sada i sobe

Datum objave: 27. 1. 2019. | Kategorija: Promo

KUTJEVO – Dobro vino i ukusna hrana prečica su do zadovoljstva. Dodajte tome sobe s kupaonicom uređene po mjeri modernog gosta, u skladu s najvišim hotelskim standardima, oslobodite vikend i uživajte. Za potpunu uslugu i zaokruženu turističku priču, sve što poželite nudi Restoran i hotel “House of wine” u Kutjevu.

Uz prirodna bogatstva, povijesni značaj, kulturne i sportske sadržaje, suvremeni putnik, slažu se stručnjaci, od destinacije traži nešto puno više. Boje, okuse i mirise, jer pamtimo doživljaj i osjećaj. Znaju to u Restoranu i hotelu „House of wine“ u Kutjevu, mjestu koje prepoznaju svi pravi gurmani.

Jer, ukusna hrana i kvalitetno vino, put su do zadovoljnog gosta, a takvih je, svakim danom sve više. Uz dnevni meni, sale za prigodne svečanosti i sastanke, kuglanu i rođendaonicu, za potpunu uslugu i zaokruženu turističku priču od nedavno su tu i sobe. Uređene po mjeri modernog gosta, s kupaonicom i u skladu s najvišim hotelskim standardima.

Provjerite ih prije… Ili, možda, za Valentinovo, u četvrtak, 14.veljače, od 20 sati, jer u Restoranu i hotelu „House of wine“ , praznik ljubavi slavit će sa stilom. U ugodnom ambijentu, u ritmu ljubavi, uz svirku Premium benda i večeru za dvoje.

Izaberite između dva jednako primamljiva menija, rezervirajte mjesto, obavijestite ljubav svog života i budite spremni na užitak. Za sve ostalo pobrinut će se domaćini. I razmaziti vas, jer “House of wine” mjesto je po mjeri gosta!

TEKST: S. T.     FOTO: Promo

Slavonski ©   2013 - 2024 sva prava pridržana
hosting: Plus hosting web: exdizajn