POSTOLARSKA RADNJA SEBASTIAN – I po kiši i po suncu korak je lak samo u omiljenoj obući obnovljenog sjaja

Datum objave: 01. 6. 2023. | Kategorija: Promo

POŽEGA – Najskuplje ili najjeftinije, cipele se pohabaju. No, ako još nije vrijeme za nove, stari sjaj omiljenoj obući vratit će Boris Kožić, školovani postolar, obrtnik s više od tri desetljeća iskustva. U Njemačkoj ulici broj 1 u Požegi, Obrt Sebastian oduševit će vas brzom i kvalitetnom uslugom.

Osim najčešćih popravaka cipela s potpeticama, kod Borisa s povjerenjem možete zatražiti i brojne druge usluge – zamijeniti zatvarače na obući ali i torbama, popraviti školsku torbu ili sportsku, od obične tenisice napraviti kvalitetno ortopedsko pomagalo, popraviti opremu za šetnju četveronožnih prijatelja – sve to i još puno više. “Pouzdana obuća potrebna je u svako doba godine, a brojni klijenti imaju brojne i različite zahtjeve. Potrebno je imati i dozu kreativnosti, kombinirati materijale i tehnike kako bi rezultat vrhunski. Posla i zadovoljnih mušterija onda neće nedostajati ,” priča nam Boris dodajući s ponosom kako bilježi više od tri desetljeća obrta.

“Počeo sam raditi 2. listopada 1992 godine, a ovdje u Njemačkoj ulici radim od 1998 godine. Lijepe su to godine i preporučio bih mladima ovaj zanat. Nije teško, zanimljivo je i kreativno, potrebne su vješte ruke i vještina komunikacije, a svaki novi posao je novo dokazivanje, novi izazov,” kaže Boris.

I mada su se, tijekom tih desetljeća, promijenili i moda i običaji, cipele se i dalje, bile one najskuplje ili najjeftinije, s vremenom pohabaju. A, onda, ako još nije vrijeme za nove, još ako su nam i posebno drage, valja k obućaru. Jer, jedini on može stvar spasiti. A nema gore stvari od iskrivljene „štikle“ i „poderanih plastika“ na potpetici. Osim tih, najčešćih popravaka cipela s potpeticama, kod jedinog obućara u gradu i široj okolici možete navratiti i nosite li isključivo ravne cipele, ali i onda kada vaš omiljeni par cipela zatreba nove đonove, ili kada slučajno, u žaru borbe, poderete tenisice na nogometu. Dobar obućar mora znati raditi i s kožnom galanterijom pa i onom od eko kože, stoga Boris nudi i usluge šivanja i popravaka školskih, ženskih i putnih torbi i remenja. Ali, uspješno odgovara i na druge zahtjeve.

Čak i ako ste “zaboravili noge” pri kupnji obuće, pomoći će Boris. Jer, uz kalupe za povećavanje kad malo “stišću”, Boris zna i tajne zanata kako od veće napraviti – manju cipelu. Ako ste se, čitajući, sjetili onih davno zaboravljenih i odbačenih, nekada vam dragih cipela, vrijeme je za susret s Borisovim umješnim rukama.
Obrt „Sebastian“, obućara Borisa Kožića, ulica Njemačka broj 1, čeka vas svaki radni dan od 8 do 15 i od 17 do 19 sati, ali i uz telefon 034/271-780 i 098/911-8435. Dođite, korak je lak kad je noga u omiljenim cipelama!

TEKST: S. P.                       FOTO: S. P.

Slavonski © 2013 - 2023 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn