UO PLESNA RADIONICA ILIJANE LONČAR – Nagrada za najuspješniji nastup na 15.susretima plesnih grupa TREPS

Datum objave: 21. 5. 2018. | Kategorija: Kultura

naslovna

ZAGREB/POŽEGA – Plesačice Umjetničke organizacije Plesna radionica Ilijane Lončar sinoć su se vratile s Gala večeri Treps festivala u Zagrebu bogatije za prestižnu nagradu najuspješnijeg nastupa suvremenog plesnog izričaja u kategoriji teen ( 13 – 18 god.).

O intenzivnom ritmu gostovanja u kojem ovih dana živi UO Plesna radionica Ilijane Lončar nedavno smo pisali najavljujući i već tradicionalno sudjelovanje Požežana na prestižnom TREPS-u na kojem uvijek vrh struke donosi sud o izvrsnosti sudionika. Već samo sudjelovanje rekla nam je tada Ilijana Lončar, veliko je postignuće, a natjecale su se u finalu u svojim dobnim skupinama čak tri koreografije iz požeške Plesne radionice –  Metamorfoza najstarije plesne skupine, duet Anamarije Jakoubek i Lee Majski “Unstoppable” te grupa uzrasta prvog i drugog razreda osnovne škole s koreografijom “Tijelo kao plastelin”.

received_1918562914842440

Prema odluci stručnog žirija u sastavu: Dinko Bogdanić, Ognjen Vučinić i Jasna Čižmek – Tarbuk  koreografija “Metamorfoza” u izvedbi seksteta plesačica: Anamarija Jakoubek, Lea Majski, Ana Letinić, Antonia Pavić, Hana Krpan i Laura Lončar osvojila je nagradu za najuspiješniji nastup suvremenog plesnog izričaja u kategoriji teen.. Osvojena nagrada od velikog je značaja za kontinuirani predani rad Umjetničke organizacije Plesna radionica Ilijane Lončar koja uporno i uspješno punih 18 godina promiče kvalitetu razvoja suvremenog plesa za djecu i mlade.

TEKST: S. P.        FOTO: UP PR Ilijana Lončar

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn