PROMO: AUTOSERVIS GAVRAN – Za ugodniju vožnju i sigurnije zdravlje povjerite klima uređaja u vozilu najboljima!

Datum objave: 25. 5. 2019. | Kategorija: Promo

POŽEGA – Uz redovito održavano vozilo, važno je i redovito održavanje klima uređaja. No, sistem klima uređaja dovoljno je kompliciran da sve radove na njemu ipak treba obaviti stručno osoblje u dobro opremljenom servisu. Pravo mjesto je Autoservis Gavran gdje će vas dočekati vrsni majstori Davor Gavran i Đuka Vasić. Davor je traženi autoelektričar s nagradom za autoelektričara godine te višegodišnjim iskustvom rada dok je Đuka zadužen za mehaničke popravke automobila, dijagnostiku te autoservis. Radionica im je na adresi Osječka 3, Požega.

Dolaskom prvih toplijih dana većina nas se sjeti upaliti klima uređaj automobila. On je možda u međuvremenu prestao raditi, možda ispušta neugodan miris ili ne hladi dovoljno.Kao i ostali djelovi automobila  i klima uređaj je podložan kvarovima pa stoga podlježe redovnom servisiranju. Koliko je klima uređaj koristan, toliko su njegova neispravnost i neodržavanje štetni za zdravlje. Savjet je da se svakog proljeća klima redovito kontrolira. Sistem klima uređaja dovoljno je kompliciran da sve radove na njemu ipak treba obaviti stručno osoblje u dobro opremljenom servisu.

Kod održavanja klime najvažniji je postupak dezinfekcija klime i ventilacijskih mjesta unutar vozila. To su mjesta  gdje se skuplja kondenzacijska vlaga i ukoliko bakterije i mikroorganizmi dospiju do takvih mjesta to je idealno okružje za njihovo razmnožavanje, te razvoj gljivica i plijesni. A u autoservisu Gavran osim mehaničarskih radova, možete napuniti i dezifincirati klimu najnovijom tehnologijom uporabe ozona. Naime, ozon kruži automobilom i ubija 99 posto bakterija. “Hladnjaci klime su aluminijski, a puno vremena provode u hladnom i vlažnom okruženju te su savršeno pogodni za skupljanje i razvoj bakterija. To možete i osjetiti s proljeća kad upalite klimu pa osjetite smrad što smo sigurno do sad svi već iskusili. Osim punjenja i održavanja klima uređaja po najpovoljnijim cijenama, radimo i dezinfekciju automobila ozonom. Dezinfekcija najnovijom tehnologijom-ozonom O3 uništava se plijesan, bakterije, uklanjaju se neugodni mirisi (miris cigareta). Posebno se preporuča osobama sklonim alergijama. Za razliku od dezinfekcije sprejom ili kemijskim sredstvima, ovakav tip dezinficiranja dubinski prodire u sve dijelove auta (sjedala, tepisi, kanali…) i uništava plijesan i bakterije na nedostupnim mjestima. Svakako se preporuča i promjena filtera klima (kabine) koji je čest uzrok i leglo bakterija. ”, pojasnio je Gavran.

U Autoservis Gavran dolazi sve više klijenata jer kvalitetan i brz rad, poštenje i korektnost mladih majstora nadaleko su prepoznati od početka rada njihovog servisa . “U ovom zanimanju sam se pronašao, a kolega Vasić i ja naučili smo u dosadašnjem radu kako je najbitnija stvar poštenje i korektnost prema ljudima. Trudimo se biti najbolji jer se jedino tako isplati raditi,”, ispričao nam je osnivač autoservisa Gavran.

Od kad su krenuli s poslom Davor i Đuka se konstantno educiraju i produbljuju znanje. Oni su nova generacija majstora. “Išao sam na četiri seminara gdje se uči određena tematiku, npr. kočnice ili amortizeri i onda se ta tematika razrađuje do u detalj. Tako se nauče stvari koje nikako drukčije ne bih naučio,” dodao je Davor. Nastojeći prepoznati i predvidjeti potrebe svojih klijenata, Autoservis Gavran odnedavno nudi i ugradnju i kupovinu guma, uz, kao i uvijek, najbolji omjer cijene i kvalitete, ali  pomaže i onima, ekološki osvještenima da iskušaju blagodati autoplina ugradnjom kod najboljih.

Provjerite u Osječkoj 3, radnim danom od 8 do 16 sati, ili subotom do 13 i pozivom na broj 099/ 6844 323. Najbolji posao će odraditi u Autoservisu Gavran!

TEKST: Promo      FOTO: Promo

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn