PROMO – DAVOR GAVRAN I ĐUKA VASIĆ NOVA SU GENERACIJA MAJSTORA: Kontinuirano se educiramo, a poštenje i kvaliteta su nam najbitniji

Datum objave: 25. 7. 2017. | Kategorija: 034, Promo

DSC03471

POŽEGA – Autoservis Gavran osnovao je Davor Gavran, a u radu mu se pridružio Đuka Vasić. Davor je mladi autoelektričar s nagradom za autoelektričara godine te višegodišnjim iskustvom rada u servisu Banaj dok je Đuka zadužen za mehaničke popravke automobila, dijagnostiku te autoservis. Radionica im je na adresi Osječka 3, Požega.

“U ovom zanimanju sam se pronašao. Nakon četiri godine stažiranja kod majstora Banaja i stjecanja odličnog iskustva, odlučio sam pokrenuti vlastiti posao i u tome mi se pridružio kolega Vasić. U svom dosadašnjem radu najbitnija stvar koju sam naučio je poštenje i korektnost prema ljudima. Trudimo se biti najbolji jer se, ruku na srce, ljudi najviše žale na prijevare. Ako bi netko našao dio koji sam naplatio a nisam promijenio, sutra bih zatvorio servis”, ispričao nam je osnivač autoservisa Gavran.

DSC03472

U autoservisu Gavran osim mehaničarskih radova, možete napuniti i dezifincirati klimu najnovijom tehnologijom uporabe ozona. Naime, ozon kruži automobilom i ubija 99 posto bakterija. “Hladnjaci klime su aluminijski, a puno vremena provode u hladnom i vlažnom okruženju te su savršeno pogodni za skupljanje i razvoj bakterija. To možete i osjetiti s proljeća kad upalite klimu pa osjetite smrad što smo sigurno do sad svi već iskusili”, pojasnio je Gavran.

Od kad su krenuli s poslom Davor i Đuka se konstantno educiraju i produbljuju znanje. Oni su nova generacija majstora. “Išao sam na četiri seminara gdje se uči određena tematiku, npr. kočnice ili amortizeri i onda se ta tematika razrađuje do u detalj. Tako se nauče stvari koje nikako drukčije ne bih naučio – zaključio je naš razgovor Davor.

drgi

Još ćemo spomenuti kako dečki uskoro planiraju uzeti stažiranta jer kao što su njima stariji majstori pružili priliku za radom i usavršavanjem nakon srednje škole, tako i oni žele drugim mladim kolegama dati priliku. Mi možemo samo reći svaka čast i zaželiti im sreću i uspjeh u radu!

Dečke iz Autoservisa Gavran možete kontaktirati na broj mobitela 099 68 44 323, mailom info@autoservis-gavran.hr ili posjetiti njihovu stranicu  http://autoservis-gavran.hr/

TEKST: B. M.      FOTO: D. P.

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn