PROMO: AUTOSERVIS GAVRAN – Pravo je vrijeme za ugradnju autoplina, stoga, napravite to kod najboljih

Datum objave: 28. 7. 2018. | Kategorija: 034, Promo

DSC03471

POŽEGA – Stručnjaci se uglavnom slažu-riječ je o ekološki izuzetno čistom i jeftinom gorivu, koje, ne samo da je dobro za „zdravlje“ vašeg vozila, nego mu i podiže cijenu. Prepoznalo je to i 60-ak tisuća vozača koliko je trenutno u Hrvatskoj onih koji voze na plin. Želite li im se pridružiti, pravi je trenutak, jer, ljeto zove na putovanja i duge vožnje. Stoga, umjesto „bacanja novca“ na gorivo, ugradite plin. I napravite to kod najboljih-u Autoservisu GAVRAN na adresi Osječka 3 u Požegi.

Vodite li računa o ekologiji jednako kao o stanju kućnog proračuna, svakako bi trebali razmisliti i o ugradnji autoplina. Jer, kad ćete ako ne sada kad temperature mame na duge vožnje, a cijena benzina nikako da se ustabili?! Osim toga, i stručnjaci i 60-ak tisuća vozača koliko ih se u Hrvatskoj trenutno vozi na plin, slažu se u jednom-riječ je o ekološki čistom i jeftinom gorivu, koji, uz značajne financijske uštede, donosi i niz drugih prednosti. Dakako, pod uvjetom da iza ugradnje i održavanja stoji stručnjak, jer takvi se zahvati rade kod najboljih. U Autoservisu Gavran, na adresi Osječka 3 u Požegi i uz 24 mjesečnu garanciju.

DSC03472

Mjesto je to na kojem će vam, uz puno znanja i profesionalnog iskustva, dokazati kako je autoplin najbolje alternativno rješenje, ali i kako će se novac uložen u ovaj ekološki prihvatljiv pogon, vrlo brzo vratiti. Već pri prvoj vožnji na duže relacije. Osim ugradnje i održavanja autoplina po pristupačnoj cijeni, zahvaljujući najmodernijim dijagnostičkim i servisnim uređajima, u Autoservisu Gavran uspješno će otkloniti i svaku drugu boljku vašeg vozila, reparirati alternatore i elektropokretače, pobrinuti se za punjenje i održavanje autoklime, pa i za nadogradnju motornih vozila, što je, zasigurno usluga kakvu baš i nećete naći svugdje.

esquema-de-instalacion-easy-fast-autogas

Nastojeći prepoznati i predvidjeti potrebe svojih klijenata, Autoservis Gavran odnedavno nudi i ugradnju i kupovinu guma, uz, kao i uvijek, najbolji omjer cijene i kvalitete. Provjerite u Osječkoj 3, radnim danom od 8 do 16 sati, ili subotom do 13 i pozivom na broj 099/ 6844 323 i svakako se, prije jeseni, informirajte o ugradnji autoplina. Najbolji posao će odraditi u Autoservisu Gavran

TEKST:S.T.    FOTO: D.P.

Slavonski © 2013 - 2023 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn