POŽAR U SLAVONSKOM BRODU – Obiteljska kuća izgorjela, brodski interventni policajci spasili dvije osobe iz požara

Datum objave: 12. 3. 2021. | Kategorija: Crna kronika

SLAVONSKI BROD – U vezi jutrošnjeg požara na obiteljskoj kući u Slavonskom Brodu, očevidom je utvrđeno da je do požara došlo uslijed prijenosa topline ili gorive krute tvari (žari) na pod i tepih, pri čemu se razvio plamen, zahvativši predmete unutar prostorije, te se proširio na strop, krovište i ostatak obiteljske kuće, koja je u cijelosti izgorjela. Pripadnici Interventne jedinice policije Slavonski Brod iz požara su spasili dvije osobe.

U vezi jutrošnjeg požara na obiteljskoj kući u Slavonskom Brodu, Kerdeni, kojom prilikom su brodski interventni policajci spasili dvije osobe (56-godišnjaka i 84-godišnjakinju), završen je očevid u zajedničkoj suradnji inspektora zaštite od požara i eksploziva (Službe civilne zaštite Odjel inspekcije) i policijskih službenika Policijske postaje Slavonski Brod.
Pritom je utvrđeno da je do požara došlo uslijed prijenosa topline ili gorive krute tvari (žari) na pod i tepih, pri čemu se razvio plamen, zahvativši predmete unutar prostorije, te se proširio na strop, krovište i ostatak obiteljske kuće, koja je u cijelosti izgorjela.

Pripadnici Interventne jedinice policije Slavonski Brod, prolazeći ulicom, uočili su požar, te su odmah intervenirali i izveli 84-godišnjakinju, izvan dvorišta, odnosno ispred obiteljske kuće. Potom su iz jedne od prostorija spasili i 56-godišnjaka, iznijevši ga na sigurno.Intervenirala je i Hitna medicinska pomoć, koja je pružila liječničku pomoć ozlijeđenoj ženi, a koja je prevezena i zadržana na daljnjem liječenju u bolnici u Slavonskom Brodu. Ozljede su okvalificirane kao lakše. Pripadnici Javne vatrogasne postrojbe gasili su požar u vremenu od 2,30 do 6 sati. Policijski službenici o požaru dostavljaju izvješće Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu.

TEKST: S. P.     FOTO: brodsko-posavska-policija

Slavonski ©   2013 - 2024 sva prava pridržana
hosting: Plus hosting web: exdizajn