PU BRODSKO-POSAVSKA: Iz požara na obiteljskoj kući u Slavonskom Brodu spašene dvije osobe

Datum objave: 12. 3. 2021. | Kategorija: Crna kronika

SLAVONSKI BROD – Noćas je zaprimljena dojava o požaru na obiteljskoj kući u Slavonskom Brodu. Iz požara su spašene dvije osobe, a u tijeku je osiguranje mjesta događaja i obavljanje očevida kojim će se utvrditi važne činjenice i okolnosti pod kojim je nastao požar, izvijestili su iz slavonskobrodske policije.

Noćas, u 2,30 sati, u Operativno komunikacijskom centru Policijske uprave brodsko-posavske, zaprimljena je dojava o požaru na obiteljskoj kući u Slavonskom Brodu, Ulica Kerdeni. Na mjesto događaja stigli su pripadnici Javne vatrogasne postrojbe, koji su započeli sa gašenjem.

Požar su također uočili i policijski službenici Interventne jedinice policije Slavonski Brod, koji su odmah intervenirali, te dvije osobe spasili iz požara. Radi se o muškarcu (1964.) i ženi (1936.). kojoj je pružena liječnička pomoć u bolnici u Slavonskom Brodu, gdje je i zadržana na daljnjem liječenju. U tijeku je osiguranje mjesta događaja i obavljanje očevida kojim će se utvrditi važne činjenice i okolnosti pod kojim je nastao požar.

TEKST: S. P./ PU BP       FOTO: S. P. (ilustracija)

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn