NG GLAZBENO LJETO ZAVRŠNICA – Večer tradicije i folklora za kraj najboljeg open air festivala na kontinentu

Datum objave: 14. 8. 2023. | Kategorija: Scena

NOVA GRADIŠKA – Organizatori najpoznatije gradske turističko-glazbene priče, ponovno su uspjeli u onome što nije ni malo lako – opravdati status najboljeg open air događanja na kontinentu i Novu Gradišku upisati na kartu obaveznih ljetnih destinacija. Uz dobru energiju i veliki broj posjetitelja, baš onako kako je i počelo prije tri dana, slavonski, kako to nalaže i tradicija, uspješno je završeno još jedno Novogradiško glazbeno ljeto. Vidimo se nagodinu, jer, zahvaljujući kontinuiranom podizanju ljestvice kvalitete, sada je to već obavezno!

Slavonski, kako to nalaže i tradicija, uz impresivan broj posjetitelja i dobru energiju, završilo je 27.Novogradiško glazbeno ljeto. Uz sjajan Gradski orkestar, domaće snage Tamburaškog orkestra KUD-a Tamburica Staro Petrovo Selo, Pjevačku skupinu Aurora, Dijanu Deanović, Domagoja Kekeza, Slavka Mikulića i Mateja Predojevića Petrića, a potom i gospodina bećara Šimu Jovanovaca kojem su se pridružili TS Žeteoci, Marija Pavković Snaša, vokalna skupina Art Voice, Ivan Štivić i Ličke drvosječe, jer bez tamburice i kola, na ovom dijelu kontinenta nema ni fešte.

Bila je to prava završnica jedinstvenog četverodnevnog događaja ispunjenog dobrim vibracijama koji je i ove godine, u Novu Gradišku privukao  desetke tisuća posjetitelja i još se jednom potvrdio kao najveći open air festival na kontinentu. Na zadovoljstvo Novogradiščana i organizatora, Turističke zajednice i Grada, koji su se i ove godine dokazali kao sjajni domaćini i Novu Gradišku s pravom upisali na kartu obaveznih ljetnih destinacija.

Iako će biti izazov osmisliti program za slijedeću godinu, jer sve najveće zvijezde odavno su prošle pozoricom, pripreme kreću već za par dana. Jer samo je tako moguće održati kontinuitet i kvalitet. Stoga, vidimo se nagodinu, Novogradiško glazbeno ljeto odavno se ne propušta!

TEKST: Simonida Tarbuk              FOTO: TZ NG

Slavonski ©   2013 - 2024 sva prava pridržana
hosting: Plus hosting web: exdizajn