IZBORI 2021 – Ferdinand Troha kandidat je HDZ-a za zamjenika županice Antonije Jozić

Datum objave: 23. 3. 2021. | Kategorija: Društvo

POŽEGA – Ferdinad Troha, aktualni zamjenik požeškog gradonačelnika, kandidat je Hrvatske demokratske zajednice za zamjenika županice Antonije Jozić. Troha će biti i voditelj Županijskog izbornog stožera stranke na predstojećim lokalnim izborima.

Predsjednik Županijskog HDZ-a i kandidat za gradonačelnika grada Požege, prof.dr.sc. Željko Glavić sinoć je prostorijama stranke u Požegi održao radni sastanak s dijelom temeljnih gradskih ogranaka u Požegi – Dervišaga, Vidovci, Vranduk, Arslanovci, Centar te Garevica. Uz njega, sastanku je nazočio i prof.dr.sc. Borislav Miličević, predsjednik Povjerenstva GO-a HDZ-a Požega te Ferdinand Troha koji je predstavljen kao kandidat za zamjenika županice i voditelj Županijskoga izbornoga stožera HDZ-a.

Hrvatska demokratska zajednica korak po korak predstavlja kandidate za mjesta gradonačelnika i općinskih načelnika na području Požeško-slavonske županije te njihove zamjenike. Predsjednik HDZ-a i premijer Andrej Plenković osobno je nedavno u Pleternici podržao kandidaturu Antonije Jozić za županicu te prof.dr.sc. Željka Glavića za gradonačelnika Požege, sada je poznat i kandidat HDZ-a za zamjenika županice.

Nakon četiri godine na mjestu zamjenika gradonačelnika Požege, Ferdinand Troha naći će se tako na listi s Antonijom Jozić, kako bi se vratio na dužnost koju je obnašao do 2017. godine. Troha će biti i voditelj Županijskog izbornog stožera stranke na lokalnim izborima.

Do sada je HDZ službeno potvrdio i da će saborska zastupnica Anamarija Blažević biti kandidatkinja stranke za novi mandat na mjestu gradonačelnice Pakraca, a kandidatkinja za gradonačelnicu Pleternice je Marija Šarić, a uskoro će javnosti biti predstavljen i novi kandidat HDZ-a za općinskog načelnika Općine Velika, Dario Ivković. Očekuje se da bi dosadašnji gradonačelnici i načelnici u preostalim jedinicama lokalne samouprave trebali biti i kandidati za novi mandat.

TEKST: S. P./RVA           FOTO: S. Pok

Slavonski ©   2013 - 2024 sva prava pridržana
hosting: Plus hosting web: exdizajn