DAJ GLAS NIKOLINI – Novogradiščanka Nikolina Milak druga u finalu za Miss Economic World

Datum objave: 27. 7. 2021. | Kategorija: Lifestyle

NOVA GRADIŠKA – Novogradiščanka Nikolina Milak natječe se za Miss Economic World, izbor ljepote koji organizira dobrotvorna neprofitna organizacija Superstar Art Foundation. Uz ljepotu žene, ovo natjecanje u središte stavlja i ekonomski utjecaj žena na globalnom online i offline tržištu. Nikolina je ušla u finale natjecanja, a svojim glasom i vi joj možete pomoći do pobjede.

Miss Economic World je veza s influencerima iz cijelog svijeta. To je odavanje priznanja mladim ženama koje uz vanjsku ljepotu imaju i druge, trajnije kvalitete. Miss Economic World osnovala je 2020. godine međunarodna filmska producentica May Liu.

Novogradiščanku Nikolinu Milak je za ovo natjecanje odabrala nacionalna direktorica za Miss Economic World, Svetlana Gavrilović, koja se i sama natjecala prošle godine i osvojila visoko 4.mjesto u konkurenciji djevojaka iz 54 zemlje svijeta. Nikolina je jedna od dvije natjecateljice iz Hrvatske zemlje koje će se prvi put pojaviti na ovom izboru.

Nikolina ima 29 godina, studentica je Pravnog fakulteta u Osijeku, a može se i pohvaliti završenom školom ljepote “Ministry of Beauty”, u kojoj je stekla zvanje profesionalne šminkerice pod vodstvom cijenjenih Borisa Čavline i Silve Stojanović.Govori engleski i njemački jezik a u slobodno vrijeme bavi se trčanjem, biciklizmom i yogom. Cilj joj je ostvariti uspjeh u svijetu mode i ljepote, a jedan od snova postati brand ambassador jedne od prestižnih kozmetičkih kuća.

Nikolina je u finalu natjecanja i s djevojkom iz Nigerije bori se za pobjedu. U finale je ušla s preko 15 tisuća glasova, a glasovanje traje do 30. srpnja 2021. godine. Nikolina sada skuplja glasove uz pomoć videa po principu – koliko pregleda ima na videu, toliko glasova dobiva za konačno natjecanje.

Pogledajte video, NA POVEZNICI, pomozimo našoj Nikolini do pobjede!

TEKST: S. P.          FOTO: N. M (privatni album)

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn