NAŠI U SVIJETU – Novogradiščanka Nikolina Milak natječe se za Miss Economic World

Datum objave: 26. 5. 2021. | Kategorija: Lifestyle

NOVA GRADIŠKA – Novogradiščanka Nikolina Milak natječe se za Miss Economic World, izbor ljepote koji organizira dobrotvorna neprofitna organizacija Superstar Art Foundation. Uz ljepotu žene, ovo natjecanje u središte stavlja i ekonomski utjecaj žena na globalnom online i offline tržištu, a i vi možete svojim glasom podržati Nikolinu.

Miss Economic World je veza sa influencerima iz cijelog svijeta. To je odavanje priznanja mladim ženama koje uz vanjsku ljepotu imaju i druge, trajnije kvalitete. Miss Economic World osnovala je 2020. godine međunarodna filmska producentica May Liu. „”Postoji mnogo izbora ljepote koji pokušavaju iskoristiti ljepotu na razne načine. Nastojimo osnažiti žene, prihvatiti kulture i utjeloviti ljepotu koja dolazi iznutra. Tražimo nekoga tko je poseban, svestran i usredotočen na to da postane najbolja verzija sebe. Stvorila sam Miss ekonomskog svijeta prvenstveno kao platformu za promicanje značajne uloge žena u svim spektrima industrija.Mislim da je utjecaj žena na proizvode i produktivnost suvremenog gospodarstva neograničen,” rekla je May Liu.

Misija Superstar Art Foundation je poticati bilo koji oblik umjetnosti koji doprinosi promicanju humanističkih znanosti, ženskih prava, dobrobiti djece, humanom postupanju sa životinjama, svjetskom miru i obiteljskom skladu. Prošle je godine natječaj izradio videozapis za promicanje antirasizma.

Novogradiščanku Nikolinu Milak je za ovo natjecanje odabrala nacionalna direktorica za Miss Economic World, Svetlana Gavrilović, koja se i sama natjecala prošle godine i osvojila visoko 4.mjesto u konkurenciji djevojaka iz 54 zemlje svijeta. Nikolina je jedna od dvije natjecateljice iz Hrvatske zemlje koje će se prvi put pojaviti na ovom izboru.

Nikolina ima 29 godina, rodom iz Nove Gradiške, studentica je Pravnog fakulteta u Osijeku, a može se i pohvaliti završenom školom ljepote “Ministry of Beauty”, u kojoj je stekla zvanje profesionalne šminkerice pod vodstvom cijenjenih Borisa Čavline i Silve Stojanović.Govori engleski i njemački jezik a u slobodno vrijeme bavi se trčanjem, biciklizmom i yogom. Cilj joj je ostvariti uspjeh u svijetu mode i ljepote, a jedan od snova postati brand ambassador jedne od prestižnih kozmetičkih kuća.

Za Nikolinu možete glasati na  poveznici i sve što je potrebno klik je na srce iznad objave.

TEKST: S. P.            FOTO: N. M (privatni album)

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn