25. FIŠIJADA U POŽEGI – O pobjednicima odlučile nijanse

Datum objave: 30. 8. 2019. | Kategorija: Susreti

POŽEGA – Na jubilarnoj 25. Fišijada u Požegi održanoj u organizaciji Turističke zajednice grada Požege i pod pokroviteljstvom Grada Požege, svoje umijeće u pripremanju ribljeg paprikaša pokazalo je 54 natjecatelja. O pobjedniku su odlučile nijanse, a prvo mjesto osvojio je Vlado Protić iz Požege.

Natjecatelji, njihovi gosti ali i posjetitelji već od jutra “okupirali” su park uz Orljavu. Uz mnoštvo u natjecateljskoj zoni, mjesto više tražilo se i za stolovima s gastro- ponudom. Uspješna manifestacija dobila je i svoje pobjednike. Prema odluci stručnog suda na čelu s predsjednicom Marijanom Pranjić prvo mjesto osvojio je Vlado Protić iz ekipe Požeške kronike, kojem je, kako je sam istaknuo, u pripremanju izvrsnog fiša pomogao višestruki šampion s gastro manifestacija Željko Turalija iz Valpova. Drugo mjesto osvojio je Josip Antolović iz Beravaca, a treće Nedeljko Josić iz Donjeg Miholjca.

Fišijada je održana u sklopu Aurea festa koji se u Požegi održava od 29. kolovoza do 1. rujna. Nakon sinoć održanog Festivala običaja i kulturne baštine, dobra zabava Požežane i njihove goste očekuje i večeras. Drugog dana festivala na redu je Aurea Fest popularne glazbe, te niz zabavnih popratnih sadržaja u Pješačkoj zoni, Parku Pod gradom te na bivšem Atletskom stadionu gdje večeras nastupaju Let 3 i Psihomodo pop.

TEKST: S. Pok       FOTO: S. Pok

Slavonski ©   2013 - 2024 sva prava pridržana
hosting: Plus hosting web: exdizajn