ZEKOGRAD U SIBINJU – Zekograd je otvoren, očekuje vas niz zabavnih i kreativnih sadržaja

Datum objave: 09. 4. 2022. | Kategorija: Susreti

SIBINJ – U susret Uskrsu, u sibinjskom je parku i ove godine niknuo Zekograd. Nakon subotnjeg svečanog otvaranja uz kazališnu predstavu, izvrsna manifestacija i naredne će dane, sve do utorka 19. travnja, ponuditi niz zabavnih i kreativnih sadržaja u kojima će uživati i mali i veliki.

Da se sinergijom mještana, udruga i čelnih ljudi Općine, uz puno dobre energije, mogu napraviti sjajne stvari i ove je godine potvrdio Zekograd u Sibinju. Sasvim poseban festival za male i velike zanimljiv je projekt koji su, zajedničkim snagama, uz podršku Općine Sibinj, pokrenuli ekipa mjesnog Dječjeg vrtića u suradnji s Osnovnom školom “Sibinjskih žrtava”, a prepoznalo 50-ak udruga, tvrtki, obrta i domaćih obiteljsko poljoprivrednih gospodarstava s područja Općine i Brodsko posavske županije.

Smješten u središnjem mjesnom parku, Zekograd će, nakon subotnjeg otvorenja kazališnom predstavom, sve do utorka 19.travnja, svima koji navrate ponuditi niz zabavnih i kreativnih sadržaja u kojima će uživati svi koji, bez obzira na godine, u sebi čuvaju dijete, što je, na neki način i smisao najvećeg kršćanskog blagdana.

Ukoliko ste, kojim slučajem, propustili službeni početak festivala, stignete navratiti narednih dana. Zekograd u Sibinju čeka, dobro došli!

TEKST: S. T                     FOTO: facebook jpnacelnik

Slavonski © 2013 - 2023 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn