ZEKOGRAD U SIBINJU – Jedinstvena blagdanska priča u kojoj sudjeluje cijela zajednica

Datum objave: 02. 4. 2023. | Kategorija: Susreti

SIBINJ – Na radost malih i velikih blagdanski tjedan i ove će godine središnji sibinjski park pretvoriti u Zekograd.Riječ je o već tradiconalnoj izložbi koju će i ove godine, zajedničkim snagama, uz podršku Općine, organizirati lokalne tvrtke, obrti, OPG-ovi, udruge, mještani, vrtić i škola. Zekograd posjetitelje s dobrodošlicom očekuje sve do 10.travnja , na staroj lokaciji u parku u Sibinju.

Da su za kvalitetne sadržaje vrlo često dovoljni tek prava ideja, dobra energija i entuzijazam organizatora, pokazat će i ove godine mještani Općine Sibinj u čijem će središnjem parku, u susret Uskrsu, na radost malih i velikih opet niknuti jedinstveni Zekograd.

Zanimljivi je to projekt koji su, prije nekoliko godina, zajedničkim snagama, uz podršku Općine Sibinj, pokrenule ekipa Dječjeg vrtića u suradnji s Osnovnom školom “Sibinjskih žrtava”, a prepoznale brojne lokalne udruge, tvrtke, obrti i domaća obiteljsko-poljoprivredna gospodarstva s područja Općine i Brodsko posavske županije.

Jedistvena kreativno-blagdanska priča službeno će biti otvorena u nedjelju, 2.travnja, kazališnom predstavom i potrajati sve do 10.travnja, na staroj lokaciji u parku u Sibinju. Sjajna je to prilika da, zajedno s obitelji, na najljepši način provedete veliki tjedan i uz dobro društvo, bogatu ponudu, zabavno-kreativne igre dočekate Uskrs. Dobro došli u Zekograd u Sibinju!

TEKST: S. T.               FOTO: J. P. Facebook

Slavonski © 2013 - 2023 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn