ZBOG OPTUŽBI ZA OBITELJSKO NASILJE – Igor Krizmanić povlači se sa svih dužnosti i zamrzava članstvo u HDZ-u

Datum objave: 19. 3. 2019. | Kategorija: Društvo

POŽEGA – Nakon optužbi za obiteljsko nasilje nad bivšom suprugom i kćeri koje su objavljene na društvenim mrežama i u medijima, član HDZ i potpredsjednik Gradskog vijeća Grada Požege Igor Krizmanić zamrznuo je svoje članstvo u stranci i povukao se sa svih stranačkih dužnosti.

“Priča koja se pojavila u javnosti o navodnim događajima iz mog privatnog života, nije istinita i to ću dokazati pravnim putem. Iskreno podržavam svaku borbu protiv obiteljskog nasilja. Ne želim da moji privatni problemi štete ugledu Hrvatske demokratske zajednice, stranke koju volim i za koju sam se borio u svom dosadašnjem radu, te do okončanja pravnog postupka zamrzavam svoje članstvo u stranci i povlačim se sa svih stranačkih dužnosti pa tako i potpredsjednika Gradskog vijeća Grada Požege,” stoji u priopćenju koje potpisuje Igor Krizmanić.

 

25-godišnja kći Igora Krizmanića iz prvog braka Petra Š., objavila je svoju priču u grupi #Spasime i teško optužila oca za sustavno nasilje nad njom i njenom majkom. Kako navodi, čitajući tuđe priče osjetila je potrebu podjeliti svoju priču “koja u njoj tinja već 10 godina”.

TEKST: S. P.       FOTO: S. P.

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn