ZAVRŠENA ZAHTJEVNA DIONICA JAGODNJAK I SOKOLOVA – Nogostup sa čak sedam pješačkih prijelaza za prometnu sigurnost svih građana

Datum objave: 07. 9. 2018. | Kategorija: Društvo

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

POŽEGA – Završen je nogostup u Jagodnjaku i Sokolovoj ulici u Požegi. Investiciju vrijednu 2,6 milijuna kuna, danas je obišao požeški gradonačelnik Darko Puljašić.

Nakon 13 mjeseci radova požeški gradonačelnik zahvalio je ovom prilikom svojim sugrađanima na strpljivosti.”Hvala svim mojim sugrađankama i sugrađanima koji su čekali završetak velikog projekta koji je davno trebao biti gotov. Radi se o dionici 2350 metara, vrijednost je 2,6 milijuna kuna gdje smo polovicu sredstava osigurali putem Ministarstva unutarnjih poslova kroz Nacionalni program sigurnosti u prometu.Prethodili su tome radovi infrastrukture, od HEP-a, Tekije i svih onih službi gdje je bitno da nakon nekoliko mjeseci ne bude novog otvaranja asfalta i kopanja. Ovako cjelovito završen projekt potvrda je kako Gradska uprava brine o tome da svaka kuna bude planski uložena, bez nepotrebnih novih troškova,” rekao je gradonačelnik Puljašić.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Zahvalio je i svima koji su bili uključeni u realizaciju ovog složenog projekta. Uz asfaltiranje, potporne zidove, utvrđenu prometnu sigurnost na čak sedam pješačkih prijelaza, dodatno je u vodovodnu mrežu na tom području uloženo oko 590 tisuća kuna i u kanalizacijsku oko 40 tisuća kuna. Kako je na svim područjima grada Požege potrebno osigurati jednake prometne uvjete, gradonačelnik Puljašić je najavio kako će zahvaljujući izvrsnoj suradnji s Ministarstvom unutarnjih poslova, vrlo uskoro po ovom modelu krenuti i izgradnja nogostupa u naselju Drškovci.

TEKST: S. Pok     FOTO: S. Pok

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn