ZAVRŠEN OČEVID – Dvije osobe poginule, a tri teško ozlijeđene zbog neprilagođene brzine

Datum objave: 06. 8. 2022. | Kategorija: Crna kronika

SLAVONSKI BROD –  U prometnoj nesreći koja se jutros oko 6 sati dogodila na izlazu iz Sikirevaca vozač je zbog neprilagođene brzine (u zavoju) sletio s kolnika u visoko raslinje, kojom prilikom je došlo do prevrtanja automobila.

Jutros, oko 6.25 sati, na cesti D7, na izlazu iz Sikirevaca, dogodila se prometna nasreća u kojoj su dvije osobe poginule, dok su tri osobe teško ozlijeđene. Policijski službenici su u zajedničkoj suradnji sa Općinskim državnim odvjetništvom obavili očevid, kojom prilikom je utvrđeno da je vozač (1996. godište), upravljajući osobnim automobilom zbog neprilagođene brzine (u zavoju) sletio s kolnika u visoko raslinje, kojom prilikom je došlo do prevrtanja automobila.

U ovoj prometnoj nesreći smrtno su stradale dvije muške osobe (vozač i suvozač – obojica 1996. godište), dok su tri putnika (1984., 2000., i 2004. godište) koji su se nalazili na stražnjem sjedalu teško ozlijeđeni, te su nakon pružene liječničke pomoći prevezeni i zadržani na daljnjem liječenju u bolnici u Slavonskom Brodu. Prilikom vožnje nitko nije koristio zaštitni sigurnosni pojas. Policijski službenici dostavljaju posebno izvješće Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu.

TEKST: S. P.             FOTO: S. P.

Slavonski © 2013 - 2023 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn