ZAVOD ZA JAVNO ZDRAVSTVO PSŽ – Završen natječaj “Pušenje odbaci, lovu nabaci”

Datum objave: 15. 3. 2024. | Kategorija: Lifestyle

POŽEGA – Završen je deseti natječaj „Pušenje odbaci, lovu nabaci“ koji je proveo Zavod za javno zdravstvo Požeško-slavonske županije. Ove se godine prijavilo 18 natjecatelja, a prvu nagradu i poklon bon u vrijednosti 400,00 € osvojila je Slavica Kovačević iz Vidovaca

Prvi županijski natječaj „Pušenje odbaci i lovu nabaci“ raspisali smo 2015. godine te je kroz spomenutih deset godina ukupno bilo prijavljenih 349 osoba. Od navedenog broja tijekom mjesec dana korizme u natječaju je uspješno prestalo pušiti 252 osobe, odnosno iznimno visokih 72 % prijavljenih, što govori o visokoj motiviranosti prijavljenih za prestanak pušenja, kao i važnosti korizmene odluke o odricanju od štetne navike. Dugotrajno, odnosno duže od 6 mjeseci prestala je pušiti trećina prijavljenih osoba što predstavlja zaista izniman uspjeh.

Djelatnici Službe za javno zdravstvo u prisutnosti natjecatelja koji su uspješno prestali pušiti i ravnatelja Mate Matijevića, izvukli su 15. ožujka sretne dobitnike nagrada koje su dodijeljene u obliku poklon bonova.

Ove se godine prijavilo 18 natjecatelja (10 M, 8 Ž) od čega je dvoje odustalo, te je 10 natjecatelja dobilo nagrade prvog i drugog reda u obliku poklon bonova, a preostalih šest natjecatelja utješne nagrade (poklon bon u protuvrijednosti 15,00 €). Prvu nagradu i poklon bon u vrijednosti 400,00 € osvojila je gđa. Slavica Kovačević iz Vidovaca, a nagrade drugog reda u iznosu od 100,00 €: Gordana Šafar, Ana Tajdan, Vinko Tajdan, Antonija Živković, Nera Šubara, Jakob Šubara, Đuro Puljašević, Luka Samardžić i Ivan Knežević.

TEKST: S. P.                  FOTO: ZJZ PSŽ

Slavonski ©   2013 - 2024 sva prava pridržana
hosting: Plus hosting web: exdizajn