ZAVOD ZA JAVNO ZDRAVSTVO PSŽ – Natječaj “Pušenje odbaci, lovu nabaci”

Datum objave: 18. 2. 2022. | Kategorija: Lifestyle

POŽEGA – Zavod za javno zdravstvo Požeško-slavonske županije tradicionalno, osmu godinu za redom, raspisuje Natječaj “Pušenje odbaci, lovu nabaci” namijenjen svim punoljetnim pušačima oba spola s više od godine dana pušačkog „staža“, a koji žele dugoročno  pokušati prestati pušiti potaknuti korizmenim odricanjem. Natječaj će biti otvoren od 21. veljače 2022. do uključivo 2.ožujka 2022. godine.

Zavod za javno zdravstvo Požeško-slavonske županije, sa ciljem promoviranja zdravih životnih odabira i potpore prestanku pušenja, raspisao je natječaj “Pušenje odbaci, lovu nabaci”. Natječaj je namijenjen svim punoljetnim osobama s prebivalištem na području Požeško-slavonske županije, koji su spremni pokušati prestati pušiti i održati apstinenciju od nikotina. Natječaj je otvoren od 21. veljače 2022. do uključivo 2. ožujka 2022. godine.Sve prijave nakon 2. ožujka neće biti prihvaćene.

Uvjet za sudjelovanje u natječaju je da je kandidat svakodnevni pušač duhana i/ili konzument duhanskih proizvoda, sa „stažom“ od barem godine dana. Kandidat osobno popunjava prijavu za sudjelovanje u natječaju, te obvezatno predlaže jednu osobu – člana obitelji, kao svjedoka prestanka pušenja. Pobjednici natječaja odlučit će se izvlačenjem između svih prijavljenih kandidata koji će udovoljiti uvjetima, te će apstinirati od duhana i nikotina u trajanju od mjesec dana.

Javno izvlačenje i dodjela svih nagrada planirano je 4. travnja 2022. Pobjednik natječaja biti će nagrađen poklon bonom u iznosu od 3.000,00 (tri tisuće) kuna. Bit će podijeljeno još devet nagrada drugog reda u obliku poklon bona u iznosu od 750,00 (sedam stotina i pedeset) kuna svaki. Prijave se vrše isključivo osobno u Službi za javno zdravstvo Zavoda za javno zdravstvo Požeško-slavonske županije, Županijska 9. u Požegi, ponedjeljak od 11 do 13 sati, te srijedom i petkom od 08 do 10 sati, četvrtkom od 15.30 do 19.30 sati.

Osobe s područja Pakraca i Lipika, trebaju se obratiti se na navedene telefonske brojeve zbog daljnjih uputa. Za više informacija obratite se na telefone: 0800-200-069 i 034/311-563.

TEKST: S. Pok                  FOTO: S. Pok

Slavonski ©   2013 - 2024 sva prava pridržana
hosting: Plus hosting web: exdizajn