ZATVORENO POŽEŠKO KULTURNO LJETO 2014 – Preko 200 sati raznovrsnog programa

Datum objave: 10. 8. 2014. | Kategorija: Kultura

n

POŽEGA – Završetkom tečaja francuskog plesa završeno je i Požeško kulturno ljeto 2014. Nakon brojnih izložbi, koncerata i ostalih kulturno-umjetničkih evenata vrijeme je za kratki odmor, a potom pripremu „Aurea festa“. Na današnjoj završnoj koreografiji polaznici tečaja pokazali su da se u ova tri dana radilo ozbiljno demonstrirajući nekoliko vrsta francuskih narodnih plesova.

“Ovim događajem završava naše kulturno ljeto koje je bilo uistinu prekrasno. Od 21. lipnja do danas imali smo preko 200 sati raznovrsnih događanja- od izložbi, koncerata, sportskih susreta te edukacijskih programa na otvorenom,” naglasila je direktorica Turističke zajednice grada Požege Silivija Podoljak zahvalivši svim  udrugama, društvima i pojedincima koji su pomogli organizirati te svojim sudjelovanjem obogatili ovogodišnje Požeško kulturno ljeto.

Riječi zahvale organizatorima i svim sudionicima uputio je i zamjenik gradonačelnika Darko Puljašić. Polaznici tečaja pokazali su vještine francuskog plesanja koje im je prenijela plesna pedagoginja Nathalie Anne Falguyerac.

TEKST: T.Milanović      FOTO: T. Milanović

Slavonski © 2013 - 2023 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn