ZARAŽEN SE VOZAO – Osumnjičen za širenje i prenošenje zarazne bolesti

Datum objave: 01. 2. 2021. | Kategorija: Crna kronika

POŽEGA – Policijski službenici su dovršili kriminalističko istraživanje nad 53-godišnjim hrvatskim državljaninom s područja Velike kojeg se sumnjiči da je počinio kazneno djelo „Širenje i prenošenje zarazne bolesti”. Zatekli su ga u dva navrata kako upravlja osobnim automobilom iako mu je izrečena sigurnosna mjera COVID 19 – liječenje u kući.

Policijski službenici su dovršili kriminalističko istraživanje nad 53-godišnjim hrvatskim državljaninom s područja Velike kojeg se sumnjiči da je počinio kazneno djelo „Širenje i prenošenje zarazne bolesti“.

Naime, njega su policijski službenici dana 18. siječnja 2021. oko 8.40 sati u Požegi u Ulici Arslanovci i 22. siječnja 2021. oko 22,40 sati u Požegi u Dubrovačkoj ulici, zatekli da upravlja osobnim automobilom iako mu je izrečena sigurnosna mjera COVID 19-liječenje u kući, čime nije postupio po propisima ili naredbama kojima nadležno tijelo naređuje mjere za sprječavanje i suzbijanje zaraznih bolesti među ljudima. Protiv 53-godišnjaka slijedi kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

TEKST: S. P./ PU PS            FOTO: S. P.

Slavonski ©   2013 - 2024 sva prava pridržana
hosting: Plus hosting web: exdizajn