ZABAVNO I KORISNO – Prezentacija Ilijaninog Aqua aerobika i na nacionalnoj televiziji

Datum objave: 10. 8. 2016. | Kategorija: Lifestyle

DJH1008-Vjezbe-u-vodi-na-suhom-web_02.jpg.688x388_q85_crop_upscale

POŽEGA – Ljubav Ilijane Lončar izvrsne koreografkinje i kineziologinje prema pokretu i plesu, ali i prema vježbanju i fitnessu poznata je mnogima, ne samo Požežanima. Potvrda tome je i prilog Vesne Mimice za rubriku Vježbajmo zajedno u popularnoj emisije nacionalne televizije “Dobro jutro Hrvatska” u kojem naša Ilijana na Vesnin poziv održala sat aqua aerobika.

Obnovljeni požeški bazeni koji su od svog otvaranja pružili puno zabave i ljetnog užitka mnogima  pružaju naime pravu priliku za brojne nove sadržaje koji tek trebaju zaživjeti, a među kojima aqua aerobik doista opravdano može zauzeti značajno mjesto. Razloga je više nego dovoljno jer vježbanje u vodi zabavno je i korisno za sve uzraste.

20160710_130733

“Voda pruža ugodan otpor i vježbe nam se ne čine toliko teške, a ipak taj je otpor kao neki dodatni uteg. U vodi smo lakši, ali nam je kretanje otežano pa su skokovi ili poskoci, trčanje ili hodanje istodobno laki, ali otežani (opet)  zbog otpora vode. Vježbanjem u vodi oslobađamo se straha od vode i to su nam najbolje pokazala djeca koja pohađaju školu plivanja, jer njihovu veselju nije bilo kraja,” navodi i Vesna Mimica za  magazin.hrt.hr

I ovaj zadatak Ilijana je odradila s lakoćom i vrlo profesionalno jer Aqua aerobik na požeškim bazenima  je upravo njena hvalevrijedna ideja koja bi, uz malo sluha nadležnih, punim sjajem mogla zaživjeti već iduće ljeto.

TEKST: S.P.     FOTO: Ilijana Lončar/ magazin.hrt.hr

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn