ZA VUKOVAR – Bikeri kreću u Karavani sjećanja

Datum objave: 12. 11. 2014. | Kategorija: Susreti

001vu

Iz Smokvice prema Prevlaci i konačno Vukovaru 13. studenoga  kreće moto karavana pod nazivom “Zajedno u ratu zajedno u miru” kako bi na 23. godišnjicu pada Vukovara stigla do grada heroja. I ove godine karavanu će dočekati brojni hrvatski moto klubovi među kojima je i požeški “Independent”.

Moto karavanu sedmu godinu zaredom organizira Moto klub Korkyra Riders iz  Korčule  u suradnji s udrugama iz Domovinskog rata i moto klubovima iz cijele Hrvatske. “Svake godine sve je veći broj motora u karavani. I ove godine očekujemo da će biti tako. Već danas su nam došli i ljudi iz Slavonije, iz cijele Hrvatske kako bi od samog početka, sve do Vukovara putovali zajedno. Teško doba recesije pogodilo je sve pa i bikere, ali kao što ponavljamo svih ovih godina – bilo je teško i 1991. pa nas ništa nije omelo, neće ni sada,” rekao nam je pred sutrašnji polazak predsjednik MK Korkyra Riders Đani Radovanović.

IMG_1507
Požeški MK”Independent” dočekat će karavanu kao i svih prethodnih godina, uz pravi slavonski obrok – čobanac, a organizira i noćenje za sudionike karavane. Karavana u Požegu dolazi 16. studenog oko 18 sati. Na Trgu 123 brigade zajedno  s požeškim domaćinima položit će vijenac i zapaliti svijeće, a pozivaju i sve građane da im se pridruže na svim postajama, od Korčule do Vukovara. “Na našem putu kroz Hrvatsku, kroz sve gradove, dođite, pozdravite nas, predajte nam svijeće i lampione koje ćemo u vaše ime zapaliti u spomen na hrabrost i  vukovarsku žrtvu,” poručio je Đani.
Poslušajte ovaj poziv, dočekajmo ih zajedno uz dobre želje – nek im cesta bude drug, a nebo prijatelj. Sretno djevojke i momci do Požege, do Vukovara!

TEKST: S. Pok     FOTO: S. Pok (arhiv)

 

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn