ZA OBITELJ KOJA JE U POŽARU OSTALA BEZ DOMA – Župan Tomašević i načelnik Bardač pružili financijsku pomoć

Datum objave: 07. 1. 2019. | Kategorija: Društvo

POŽEGA – Požeško-slavonski župan Alojz Tomašević i načelnik Općine Čaglin Dalibor Bardač posjetili su danas sedmeročlanu obitelj Korman iz Nove Ljeskovice čija je kuća izgorjela u noćašnjem požaru te im pružili financijsku pomoć.

Unatoč brzoj intervenciji vatrogasaca mjesnog DVD-a kojima su se pridružili i kolege iz Čaglina, kuća je izgorjela do temelja. Obitelj Korman je sedmeročlana obitelj koju je župan Alojz Tomašević posjetio prije par godina povodom pomaganja socijalno ugroženim obiteljima u vrijeme blagdana. Suprug i supruga su nezaposleni te imaju petero djece od kojih je sin Mihael teško bolestan.  Župan Alojz Tomašević i danas je u pratnji načelnika Dalibora Bardača posjetio obitelj Korman kako bi doznali što više o ovoj teškoj situaciji koja ih je zahvatila te im pružili financijsku pomoć.

,,Načelnik općine jutros me nazvao te izvijestio o ovoj nesreći koja se dogodila sinoć, na žalost obitelj je izgubila sve u ovom požaru. Ovu obitelj smo upoznali prije nekoliko godina za vrijeme božićnih blagdana, imaju petero divne djece, jedno je nažalost teško bolesno. Danas sam ovdje kao župan i kao čovjek koji želi pomoći, ne možemo vratiti sentimentalne stvari koje su bile vezane za njihov obiteljski dom, no možemo pomoći financijski kako bi se ova obitelj što prije vratila normalnoj svakodnevici. U ovakvim situacijama smo uvijek pomagali i pomagat ćemo i dalje. U suradnji s načelnikom učinit ćemo sve da se ovoj obitelji izgradi nova kuća,” rekao je župan Alojz Tomašević.

TEKST: S. P. / PSŽ           FOTO:pszupanija.hr

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn