VOLIM LJETO I KULTURU – Po sjajnu vikend atmosferu i još bolje sadržaje, sve do rujna, navratite u novogradiški park

Datum objave: 26. 5. 2022. | Kategorija: Susreti

NOVA GRADIŠKA – Nakon što su, sada već tradicionalnu gradsku priču, prošlog vikenda službeno otvorili DJ Klasan i Nina Kraljić, etno vila sjajnog vokala, mnogobrojni glazbeno kulturni sadržaji, Novogradiščane i goste grada, sve do rujna, svakog vikenda očekuju na najljepšoj pozornici na otvorenom, u središnjem parku. Dobro došli na Volim ljeto i kulturu, zajedničku manifestaciju POU M.A.Relković, Turističke zajednice i Gradske glazbe, čiju vrijednost prepoznaje i Ministarstvo kulture i medija

Da će i ovo ljeto vruće novogradiško mjesto za izlaske i najljepša gradska pozornica biti središnji park, prošlog su vikenda potvrdili DJ Klasan i Nina Kraljić, etno vila sjajnog vokala, okupivši oko gradske fontane u hladu stoljetnih platana, mnogobrojne goste i posjetitelje. Glazbeni vikend nastupi službeno su označili početak još jedne sjajne priče u režiji POU M. A.Relković, Turističke zajednice i Gradske glazbe, manifestacije Volim ljeto i kulturu, čiju vrijednost prepoznaje i financijski podupire i Ministarstvo kulture i medija.

Sastavljena od niza kulturno-zabavno-glazbenih sadržaja, kazališnih predstava, kino projekcija i još puno toga, ovogodišnje izdanje manifestacije koje već nekoliko godina tijekom ljetnih mjeseci, u dane vikenda, ispuni središnji gradski park i mladima i starima, Novogradiščanima i gostima grada priprema niz iznenađenja zbog kojih će svakako valjati navratiti do jednog od najmlađih hrvatskih gradova.

Dobar je to uvod u uistinu sjajne mjesece pred nama koji će, zaslugom ovogodišnjeg izdanja Novogradiškog glazbenog ljeta, grad pozicionirati kao mjesto najvećeg i najboljeg domaćeg eventa u regiji, za što će se, četiri kolovoška dana za redom, od 11.do 14., pobrinuti sjajni domaćini ali i zvijezde poput Dubioze kolektiv, Zdravka Čolića, Halida Bešlića, Tomislava Bralića i klape Intrade, Električnog orgazma.. Šta čekate? Navratite već ovaj vikend u Novu Gradišku i uživajte u ljetu, kulturi i ugodnoj atmosferi gradskog parka…Vidimo se!

TEKST: S. Tarbuk                   FOTO: Plakat

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn