VOLIM LJETO I KULTURU: Matej Predojević Petrić trio – uvod u najbolja gradska ljetna događanja

Datum objave: 30. 5. 2023. | Kategorija: Kultura

NOVA GRADIŠKA – Pučko otvoreno učilište M.A.Relković Nova Gradiška u suradnji s Turističkom zajednicom i ove godine organiziraju manifestaciju Volim ljeto i kulturu. Sufinancirana sredstvima Ministarstva kulture i medija Republike Hrvatske, Grada, HAVC-a i TZ, svakog će vikenda tijekom ljetnih mjeseci posjetiteljima središnjeg gradskog parka ponuditi događaj za pamćenje, stoga, pratite najave i navratite. Najljepša gradska pozornica na otvorenom čeka od petka 2.lipnja, baš kao i Matej Predojević Petrić trio, s koncertom za otvorenje!

Želeći kulturu i umjetnost približiti svima i posebnom estetikom uljepšati ljetnu priču Grada, Pučko otvoreno učilište M.A.Relković Nova Gradiška u suradnji s Turističkom zajednicom i ove godine organiziraju maniestaciju Volim ljeto i kulturu. Jedinstveni događaj svakog će vikedna tijekom ljetnih mjeseci, posjetiteljima središnjeg gradskog parka ponuditi događaj za pamćenje, za što će se pobrinuti brojni renomirani glazbenici, glumci, umjetnici i kreativci. Koncerti, kazališne i filmske predstave, radionice za male i velike, tek su dio sadržaja koji vas, zajedno s lokalnim eno-gastro proizvođačima očekuju u ugodnom hladu “Triju gracija”, prepoznatljivih “dama” koje krase najstariju i najprepoznatljiviju novogradišku fontanu. Odlučite li biti dio ovogodišnjeg izdanja manifestacije Volim ljeto i kulturu moći ćete, između ostaloga, uživati u bravuroznim nastupima ekipe Teatra Exit, muziciranju Zagrebačkog komornog orkestra, koncertima Dine Jelusića, Jelene Radan, Darko Domitrović i Danijela Pinatrić, ali i brojnim drugim velikim imenima. Program sufinanciran sredstvima Ministarstva kulture i medija Republike Hrvatske, Grada, HAVC-a i Turističke zajednice najbolji je uvod u vruće dane i svojevrsna najava središnjem sezonskom događanju, Novogradiškom glazbenom ljetu.

Ulaz na sva događanja je slobodan, stoga, pratite najave i navratite. Najljepša gradska pozornica na otvorenom čeka već od petka, 2.lipnja! Za službeno otvorenje manifestacije pobrinut će se Matej Predojević Petrić trio, novogradiški tenor, poznat zaljubljenicima u operu, ali i gledateljima Supertalenta, u pratnji Leopolda Stašića na violini i Davora Nečaka na klaviru. Ekipa vrhunskih glazbenika posjetiteljima gradskog parka, kao uvod u ovogodišnje izdanje priče zvane Volim ljeto i kulturu priprema koncert za pamćenje ispunjen čarobnim repretoarom satkanim od talijanskih canzona i jazza, preko vječnih melodija Franka Sinatre i Dean Martina,  sve do domaćih uspješnica i  dobrog starog popa i rocka. Dolazite?

TEKST: S. Tarbuk                FOTO: Plakat

Slavonski © 2013 - 2023 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn