VINKOVO U VELIKOJ – Jer dobre običaje treba njegovati

Datum objave: 16. 1. 2024. | Kategorija: Susreti

VELIKA – Ovogodišnje Vinkovo održat će se 22. siječnja od 18 sati u Aquaparku Shhhuma u Velikoj na kojem će sudjelovati 12 vinara, a za hranu će se pobrinuti  petnaestak udruga sa područja Općine Velika.

Općina Velika i Turistička zajednica Zlatni Papuk organiziraju Vinkovo u Velikoj  tradicija je to duga preko 30 godina koja se uvijek održava na sam dan Vinkova, zaštitnika vinara, vinogradara i podrumara. Uz veliku vincelovsku vatru tradicionalno se okupljaju mještani općine Velika i okolice te posjetitelji iz drugih krajeva, dragi prijatelji i gosti iz cijele Hrvatske.

Ovogodišnje Vinkovo održat će se u Aquaparku Shhhuma u Velikoj na kojem će sudjelovati 12 vinara sa područja Općine Velika čija ćete vina moći kušati kupnjom čaše Vinkovo u Velikoj 2024. po cijeni od 4 eura.

Za hranu će se pobrinuti  petnaestak udruga sa područja Općine Velika, pa ćete moći kušati čobanac, fiš paprikaš, kobasice, hot-dogove, grah, sarmu,hamburgere, lepinje, palačinke na štandovima udruga, a gosti iz Raše pripremat će morske specijalitete, a bon za prehranu ćete moći kupiti za 2 eura.

Nakon svete mise u crkvi sv. Augustina u 17 h bit će blagoslov vinara, vinogradara i podrumara ispred pozornice u Aquaparku Shhhuma u 18 h,  a nakon blagoslova zabavni program sa Tamburaškim sastavom Zlatna dolina.

IZVOR: Općina Velika

Slavonski ©   2013 - 2024 sva prava pridržana
hosting: Plus hosting web: exdizajn