VELEUČILIŠTE U POŽEGI – Projekt mobilnosti: u Požegi su studenti iz Ukrajine, Indije i Gruzije

Datum objave: 17. 3. 2022. | Kategorija: Društvo

POŽEGA – U sklopu projekata dolazne mobilnosti u požeškom Veleučilištu boraviti će 14 studentica iz Ukrajine te po 2 studenta iz Indije i Gruzije. Studenti će naredna tri mjeseca sudjelovati na redovnoj nastavi i polagati ispite, uz smještaj u Studentskom domu dr. Frano Tuđman.

Aneksom Ugovora sa Agencijom za mobilnost postojeći projekt KA107 proširen je sa dodatnim budžetom kroz koji će na dolaznoj mobilnosti u području učenja i usavršavanja na Veleučilištu u Požegi boraviti 14 studentica iz Ukrajine (Sveučilište Uzhorod, Sveučilište Taras Shevchenko Kijev), 2 studenata iz Gruzije (Sveučilište Telavi) i 2 studenata iz Indije (Sveučilište Jain Kochi).

Dobrodošlicu studentima izrazili su doc.dr.sc. Berislav Andrlić, prodekan za razvoj, doc.dr.sc. Marko Šostar Erasmus koordinator i Erasmus buddy student Bože Đuzel. Studenti će u naredna 3 mjeseca biti na redovnoj nastavi i polagati ispite, uz smještaj u Studentskom domu dr. Franjo Tuđman i sudjelovanje u društvenim i sportskim aktivnostima požeških studenata.

TEKST: S. P.             FOTO: VUP

Slavonski © 2013 - 2023 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn