VALENTINOVO U POŽEGI – Slavlje za parove koji tajnu bračne i ljubavne sreće čuvaju već 50 i više godina

Datum objave: 13. 2. 2019. | Kategorija: Društvo

POŽEGA – Grad Požega već tradicionalno organizira proslavu Valentinova za bračne parove koji su navršili 50 i više godina braka. Jedinstvena proslava više od 120 parova s kojima se družio gradonačelnik Darko Puljašić sa suprugom Gordanom.

“Ljubav je dobrostiva, ne zavidi, ljubav se ne hvasta i ne nadima, nije nepristojna, ne traži svoje, nije razdražljiva, ne pamti zlo, ne raduje se nepravdi, a raduje se istini, sve pokriva sve vjeruje, svemu se nada, sve podnosi…” riječi su kojima su domaćini dočekali svoje goste na ovoj jedinstvenoj proslavi, tradiciji Grada Požege.

“Drago mi je da već dugi niz godina Grad Požega brine o svojim dugovječnim parovima, i da smo ovdje danas kako bi dan ljubavi proveli zajedno. Svi ste vi veći dio svog života posvetili ovom gradu, uložili u njega kroz svoj rad i kroz svoju djecu. Vi ste živi dokaz da je ljubav u Požegi koja je i vašom zaslugom tako lijep grad, ” rekao je gradonačelnik Puljašić pozdravljajući okupljene sugrađanke i sugrađane. Svakom od dugovječnih parova uručen je i novčani poklon od 200 kuna, a druženje je nastavljeno u plesnom ritmu uz sastav “Srce bećarsko”.

TEKST: S. Pok      FOTO: S. Pok

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn