UZ BLAGDAN SV. FRANJE SALEŠKOG – Gradonačelnica Pleternice Antonija Jozić na druženju s novinarima

Datum objave: 24. 1. 2020. | Kategorija: Susreti

PLETERNICA/POŽEGA – Povodom blagdana Svetog Franje Saleškog zaštitnika novinara, gradonačelnica Pleternice Antonija Jozić organizirala je danas tradicionalno druženje s novinarima u Hotelu Grgin Dol u Požegi. Zahvalila je svim novinarima na dobroj suradnji sa željom da se takva suradnja nastavi i u ovoj godini.

Ručak s novinarima uz blagdan Svetog Franje Saleškog, druženje koje organizira Grad Pleternica, pleternička je tradicija koja je davno uspostavljena. Gradonačelnica Antonija Jozić uz koju je bio i njen zamjenik Domagoj Katić zahvalila je predstavnicima medija na dobroj suradnji sa željom da se takva suradnja nastavi i u budućem razdoblju.

“Mi smo uistinu imali jednu uistinu uspješnu, korektnu suradnju u smisli izvještavanja naši sugrađana o svemu onome što jedna gradska uprava radi, u odgovaranju na njihova pitanja, njihova propitkivanja i vjerujem, bar onoliko koliko sam ja zadovoljna da ste i vi zadovoljni suradnjom koju ostvarujete s Gradom Pleternica,” rekla je gradonačelnica Jozić.

“Neka vas Sveti Franjo Saleški čuva i prati na vašem putu koji često nije lak, jer biti novinar danas, u današnje vrijeme, izvještavati i o ugodnim i o neugodnim situacijama ipak nije lako. Isto tako nama koji se nalazimo s druge strane često nije lako odgovarati i na laži i na istine koje se plasiraju u medijski prostor. Stoga je ta naša suradnja prvenstveno bila u smislu objavljivanja pravovremenih, točnih i istinitih informacija kako bi oni ljudi koji su birali nas, koji trošimo javni novac, bili informirani gdje se taj javni novac troši, na koji način i kako jedna gradska uprava radi,” rekla je gradonačelnica Jozić čestitajući okupljenim novinarima s područja Požeško-slavonske i Brodsko-posavske županije blagdan njihovog sveca zaštitnika.

Grad Pleternica, dodala je gradonačelnica ovom prilikom, u novu godinu ušao je radno kao i svih prethodnih godina. “U ovom trenutku na području grada Pleternice provode se projekti vrijedni oko 350 milijuna kuna, od čega je najveći projekt aglomeracije vrijedna 230 milijuna kuna. Brojne su druge investicije koje radimo – očekujemo u proljeće početak izgradnje naše tržnice kako bi naši poljoprivrednici mogli na kvalitetan i suvremen način plasirati svoje proizvode na prostoru koji će zadovoljiti potrebe grada. Krenula je energetska obnova naše osnovne škole, pet energetskih obnova društvenih i vatrogasnih domova na području grada, očekuju se brojna ulaganja u komunalnu infrastrukturu od strane i Hrvatskih cesta i ŽUC-a ali i Grada i još mnogo toga,” naglasila je gradonačelnica Jozić dodajući kako će šira javnost, kao i do sada, o svemu na vrijeme biti izviještena.

TEKST: S. Pok       FOTO: S. Pok

Slavonski ©   2013 - 2024 sva prava pridržana
hosting: Plus hosting web: exdizajn