UZ BLAGDAN SV. FRANJE SALEŠKOG – Gradonačelnica Pleternice Antonija Jozić na druženju s novinarima

Datum objave: 24. 1. 2019. | Kategorija: Društvo

POŽEGA – Povodom blagdana Svetog Franje Saleškog zaštitnika novinara, gradonačelnica Pleternice Antonija Jozić organizirala je danas tradicionalno druženje s novinarima u Hotelu Grgin Dol u Požegi. Zahvalila je svim novinarima na dobroj suradnji sa željom da se takva suradnja nastavi i u ovoj godini.

Ručak s novinarima uz blagdan Svetog Franje Saleškog, druženje koje organizira Grad Pleternica, pleternička je tradicija koja je davno uspostavljena. Gradonačelnica Antonija Jozić uz koju je bio i njen zamjenik Domagoj Katić zahvalila je predstavnicima medija na dobroj suradnji sa željom da se takva suradnja nastavi i u budućem razdoblju.

“Suradnja je bila vrlo korektna i takvu suradnju očekujemo i u budućem razdoblju jer svima nama, meni kao gradonačelnici, mojim zamjenicima i cijelom Gradskom vijeću, važno je da se informacija točno prenese, da su građani upoznati s onim što se na području grada Pleternice radi. Građani to očekuju i od mene kao gradonačelnice i od vas kao novinara i tu je okosnica naše suradnje,” rekla je gradonačelnica Jozić.

“Na području grada Pleternice provode se brojni projekti, u sadašnjem trenutku riječ je o projektima u različitim fazama vrijednim oko 300 milijuna kuna, a 2019. godina je godina pripreme novih projekata. Ove godine planirali smo oko dva milijuna kuna izdvojiti samo za pripremu tehničke dokumentacije i ishođenje građevinskih dozvola jer želimo biti spremni za svaki natječaj koji će biti otvoren stoga će dobrih informacija biti i u budućem razdoblju,” naglasila je gradonačelnica Jozić te poželjela predstavnicima medija puno uspjeha na poslovnom i privatnom planu.

TEKST: S. Pok       FOTO: S. Pok

Slavonski ©   2013 - 2024 sva prava pridržana
hosting: Plus hosting web: exdizajn