UVIJEK TU KAD JE POTREBNO – Pripadnici GOMBR-e uredili kuću obitelji sa sedmero djece

Datum objave: 17. 6. 2020. | Kategorija: Lifestyle

SLAKOVCI – Završetak radova na sanaciji stambenih prostorija samohrane majke sedmero djece u Slakovcima prigodno je obilježen u srijedu, 17. lipnja 2020. godine. U ovoj humanitarnoj akciji pripadnici Inženjerijske bojne Gardijske oklopno-mehanizirane brigade u suradnji s volonterima Facebook grupe „Za Slavoniju srcem” prikupili su građevinski materijal te su obnovili kuću obitelji koja je živjela u teškim uvjetima.

Radovi su, među ostalim, obuhvaćali izmjenu stolarije, uređenje vanjske fasade, žbukanje zidova, krečenje, lijepljenje pločica, postavljanje podova i elemenata u kuhinji te kupaonici. Završetku radova nazočio je i zapovjednik Gardijske oklopno-mehanizirane brigade brigadni general Mijo Validžić.

Radovima je rukovodila skupnica Ivana Pavlović koja je ovom prigodom istaknula: „Sretna sam i ponosna da mi, pripadnici Hrvatske vojske, možemo djeci stvoriti normalne uvjete za život i bezbrižno djetinjstvo te na taj način pomoći najugroženijima u našoj zajednici, a nagrada nam je osmijeh ove djece”.

Samohrana majka Ivana, ne skrivajući emocije, ovom je prigodom istaknula: „Zahvaljujem svima koji su pomogli, te meni i mojoj djeci osigurali normalne uvjete za život”.


IZVOR: morh.hr

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn