USLIJED NEPRILAGOĐENE BRZINE – U prometnoj nesreći smrtno stradao 84-godišnjak

Datum objave: 11. 10. 2019. | Kategorija: Crna kronika

POŽEGA – U četvrtak, 10. listopada, između mjesta Bektež i Gradište dogodila se  prometna nesreća u kojoj je smrtno stradao 84-godišnji vozač. Vozač je uslijed neprilagođene brzine izgubio nadzor nad vozilom te udario u teretni automobil iz suprotnog smjera.

U četvrtak, 10. listopada 2019., oko 9.50 sati, između mjesta Bektež i Gradište, 84-godišnji vozač koji je upravljao osobnim automobilom marke „Škoda“, novogradiških registarskih oznaka, izlaskom iz zavoja udesno, uslijed neprilagođene brzine izgubio je nadzor nad vozilom te je došlo do zanošenja i slijetanja vozila u putni kanal, a potom do vraćanja na suprotni prometni trak i udara u teretni automobil bjelovarskih registarskih oznaka kojim je iz suprotnog smjera upravljao 44-godišnjak. U prometnoj nesreći smrtno je stradao 84-godišnjak. Slijedi posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu. U vremenu od 10.05 do 13.55 sati državna cesta D-51 je bila zatvorena za sav promet koji se odvijao alternativnim pravcima.

Istoga dana, oko 13.55 sati, između mjesta Češljakovci i Velika, 63-godišnji vozač koji je upravljao osobnim automobilom marke „Opel“, požeških registarskih oznaka, uslijed neprilagođene brzine izgubio je nadzor nad vozilom te sletio u putni kanal. U prometnoj nesreći vozač je lakše ozlijeđen i protiv njega slijedi prekršajni nalog.

TEKST: S.P./ PU PS         FOTO: S. P.

Slavonski ©   2013 - 2024 sva prava pridržana
hosting: Plus hosting web: exdizajn