USKRSNI SAJAM – Šarolika i bogata ponuda proizvoda, rukotvorina ali i edukativnih sadržaja

Datum objave: 08. 4. 2017. | Kategorija: Susreti

nnnnn
PLETERNICA – U organizaciji Turističke zajednice Grada Pleternice i Grada Pleternice, danas je održan prigodni Uskrsni sajam na prostoru ispred Gradske kuće. Brojne udruge i obiteljska poljoprivredna gospodarstva s pleterničkog područja prikazali su svoje programe i proizvode.

Šarolike pisanice, razigrani zečevi, isprepletene korpice u svim bojama, udruge s prezentacijom vrijednih projekata, ispunili su danas štandove na tradicionalnom Uskrsnom sajmu u Pleternici, koji je, kako dobra tradicija i nalaže izazvao veliku pozornost brojnih posjetitelja.

nn

” Trudimo se u okviru svih blagdana koji dolaze organizirati sajmove lokalnih proizvođača, OPG-a i udruga, jer osim obiteljskih gospodarstava, imamo i udruge koje rade projekte na području grada, od Udruge “Osmijeh”, Društvo Naša djeca do Hrvatskog ženskog društva. Svi oni oplemenjuju Pleternicu i daju jednu pozitivnu priču u našem gradu.Ovaj Uskrsni sajam je uoči najvećeg katoličkog blagdana tjedan dana pred sam Uskrs i organiziramo ga na dan kada je velika ispovijed u Župi pa imamo i povećan broj posjetitelja,” naglasila je gradonačelnica Pleternice Antonija Jozić ne krijući zadovoljstvo uspješno organiziranim zbivanjem. No odmah je najavila i sljedeće, jednako zanimljivo zbivanje u blagdanskom ozračju.”Sljedeći tjedan  s Obrtničkom komorom Požeško-slavonske županije i Udruženjem obrtnika Požega na Veliki petak imat ćemo jedno događanje – post je pa pozivam građane da nam se i tada pridruže ispred Gradske kuće,” pozvala je pleternička gradonačelnica.

TEKST: S. P.    FOTO: D. Pok

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn