USKRSNI PONEDJELJAK U OPĆINI SIBINJ – Zekograd, kazališna predstava, folklorna baština u Slobodnici

Datum objave: 01. 4. 2024. | Kategorija: Susreti

SIBINJ – Slobodan dan, ugodne temperature i blagdanski ugođaj iskoristite za posjet Sibinju, gdje su vrijedni domaćini pripremili niz sadržaja za male i velike. Uz priliku za igru i zabavu, kazališnu predstavu za najmlađe, kao i jedinstvenu izložbu u središnjem mjesnom parku, u okviru ovogodišnje manifestacije “Zekograd u Sibinju”, KUD Slobodnica domaćin je tradicionalne folklorne smotre Uskrsni ponedjeljak

Prije povratka na posao, slobodan dan, ugodne temperature i ozračje blagdana iskrostite za posjet Sibinju gdje vas vrijedni domaćini, uz dobrodošlicu, očekuju i s niz zanimljivih sadržaja za male i velike. Uz jedinstvenu izložbu u središnjem mjesnom parku, “Zekograd u Sibinju”, otvorenu sve do 7.travnja, najmlađi se, od 14 do 19, zahvaljujući suradnji s igraonicom Noleri, mogu zabavljati s napuhancima, očekuje se i dolazak zeke, a u 18 sati u Društvenom domu u Sibinju na rasporedu je i kazališna predstava “Zečja posla”.

Dan završite posjetom Slobodnici gdje će Uskrsni ponedjeljak obilježiti tradicionalna smotra folklora u režiji domaćeg KUD-a. Manifestacija počinje u 16 sati velikim kolom na krstopuću u središtu naselja, nakon čega će, u Društvenom domu, uslijediti i nastavak programa. Večer će, kako je to u Slavoniji uobičajeno, završiti uz zvuke tamburice i nastup Berde banda. Vidimo se u Sibinju!

TEKST: S. Tarbuk                     FOTO: Plakat

Slavonski ©   2013 - 2024 sva prava pridržana
hosting: Plus hosting web: exdizajn