USKRS U GRADSKOM PARKU – Po nove doživljaje i zabavne blagdanske sadržaje navratite u Novu Gradišku

Datum objave: 02. 4. 2023. | Kategorija: Susreti

NOVA GRADIŠKA – S prvim proljetnim suncem i približavanjem blagdana, najljepša gradska pozornica na otvorenom zasjat će punim sjajem. Pobrinut će se za to, nizom aktivnosti Turistička zajednica Grada Nova Gradiška, stoga, navratite do 8.travnja I budite dio tradicionalne manifestacije Uskrs u gradskom parku.

Radionice za djecu, potraga za pisanicama, plesni program, bogata sajamska ponuda i dokazano dobra energija prvog travanjskog tjedna očekuju sve koji navrate na najljepšu gradsku pozornicu na otvorenom. Vrijeme je za Uskrs u gradskom parku, tradicionalnu manifestaciju Turističke zajednice u kojoj će do 8.travnja, uživati i mali i veliki.

Nakon kreativno-edukativne radionice u kući Uskrsnog zeca, dan uoči najvećeg kršćanskog blagdana na rasporedu je potraga za uskršnjim pisanicama koju će pratiti nastupi članova Plesnog studija Marine Mihelčić i gradskih mažoretkinja. U okviru manifestacije u središnjoj gradskoj ulici Novogradiščane i njihove goste očekuje i prateći uskrsni sajam, idealna adresa za kupiti poklone dragim ljudima ali i osjetiti i zagristi u sve ono najbolje od Slavonije. Sve su to razlozi da do 8.travnja po nove doživljaje  navratite u Novu Gradišku. Uskrs u gradskom parku čeka!

TEKST: S. T.             FOTO: Plakat

Slavonski © 2013 - 2023 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn