URNEBESNA KOMEDIJA HIT TEATRA U NOVOJ GRADIŠKI – MetODA za brak i 70 minuta zaraznog humora

Datum objave: 30. 3. 2019. | Kategorija: Kultura

NOVA GRADIŠKA – Čak i ukoliko vas nitko toga dana ne nasamari, nema razloga da se prvi travnja dobro ne nasmijete. Pobrinut će se za to glumačka ekipa nezavisnog kazališta Hit teatar, predstavom MetODA za brak koja stiže na daske POU M.A.Relković Nova Gradiška,u ponedjeljak, 1.4.

Da je smijeh najbolji lijek, poznato je odavno. Stoga, na dan smijeha, 1.travnja, čak i ukoliko vas nitko ne samari, poklonite sami sebi 70-ak minuta dobre zabave. Pobrinut će se za to Pučko otvoreno učilište Relković i glumačka ekipa nezavisnog kazališta Hit teatar, predstavom MetODA za brak, urnebesnom komedijom koja posljednje dvije godine žari i pali domaćim kazališnim pozornicama.

Riječ je o predstavi koja uz zarazan humor detektira brojne životno poznate situacije muško-ženskih odnosa, priči koju na kazališne daske donosi uigrani komičarski trojac- popularni Zlatan Zuhrić Zuhra kao gospodin Mikić koji se zbog bračnih ne-prilika našao između dvije vatre-svoje supruge koju glumi Mateja Ellezović Brdar i opasne „doktorice za brak“, Ane Vilenice, koja vodi zanimljive seanse za brakolomce. Što žene misle, što muškarci žele, kako riješiti bračne probleme i pritom se odlično zabaviti, saznajte u MetODI za brak, u ponedjeljak, 1.travnja na daskama POU M.A.Relković.

TEKST: S. Tarbuk      FOTO: plakat

Slavonski © 2013 - 2023 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn