UREDIMO SVOJU POŽEGU – Najljepše uređen izlog u festivalskom duhu ima Društvo “Naša djeca” Požega

Datum objave: 03. 9. 2022. | Kategorija: Lifestyle

POŽEGA – U sklopu akcije “Uredimo svoju Požegu” koja je realizirana u organizaciji tjednika Kronike požeško-slavonske, uz podršku Grada Požege i TZ Grada Požege danas su uručene nagrade najkreativnijima koji su izloge svojih poslovnih prostora uredili u festivalskom duhu.

Hvale vrijedan projekt koji je godinama realiziran u Požegi, ocjenjivanje i nagrađivanje najljepšeg izloga i poslovnog prostora tvrtki i ugostiteljskih objekata za vrijeme požeškog festivala, nastavili su provoditi zadnjih sedam godina tjednik Kronika požeško-slavonska i Udruga Požeški čuvari baštine, a od ove godine pokrovitelji su TZ Grada Požega i Grad Požega.

Nagrade su dodijelili zamjenik gradonačelnika Grada Požege dr.sc. Borislav Miličević, direktorica Turističke zajednice Grada Požege Mirna Šimunovi Svoboda i urednik tjednika Kronika požeško-slavonska Vladimir Protić.Prvo mjesto i najljepše uređeni izlog imalo je Društvo Naša djeca grada Požege koji su osvojili 1000 kn, nagradu Grada Požege i gradonačelnika dr. sc. Željka Glavića.

Drugo mjesto i nagradu Restorana Schon Blick pripalo je trgovini Orljava, a treće je osvojio Frizerski salon Tena kojem je pripala nagrada Izletiša Stari Brestovac. Kreativce koji su osvojili četvrto, peto i šesto mjesto nagradila je Turistička zajednica Grada Požege, a to su trgovine Ontario, Silver i Mako. Svima koji su uredili svoje izloge u vrijeme Festivala upućena je velika zahvala uz poziv da to učine i sljedeće godine u još većem broju.

TEKST: S. P.               FOTO: S.Pok / Požeška kronika

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn