UREĐEN KUTJEVAČKI DVORAC- Dvorac će služiti djelatnicima i partnerima Agrama, ali će uvijek ostati ukras Požeške kotline

Datum objave: 14. 10. 2015. | Kategorija: Društvo

P1190312

KUTJEVO- Kutjevački dvorac koji nosi bogatu tradicionalnu i povijesnu vrijednost uređen je i predstavljen  široj javnosti. Preko 20 suvremeno opremljenih luksuznih soba, konferencijska dvorana i restoran uređeni su i ukrašeni na visokom nivou i koristiti će ga zaposlenici Koncerna Agram i partneri.  Na dvorcu su uz Koncern Agram zajedničkim snagama radili tvrtke Euroherc osiguranje, Jadransko osiguranje i Sunce koncern d.d.

” Ovaj dvorac nosi jednu europsku notu u povijesti. Mnogi veliki ljudi ovdje su imali rezidenciju. Ovaj objekt je bio u dosta lošem stanju, ali prije dvije godine kada smo ispunili sve striktne uvjete stupili smo u intenzivnu obnovu i uređenje da svi koji vide ove prostorije budu i više no ugodno iznenađeni. Držali smo se najviših mogućih standarda i ovo će služiti djelatnicima i partnerima Agrama, ali uvijek će biti ono što jest, a to je ukras Požeške doline i spomenik nacionalne kulture,” rekao je  predsjednik uprave Euroherc osiguranja, Damir Zorić.

P1190321

” Više od 20 godina čekamo da ovaj naš “kutjevački dijamant zasja” i bude izbrušen. Mnoge tvrtke su počinjale obnovu ovog dvorca, ali jedino koncern Agram je uspio dovršiti obnovu dvorca. Ja im na tome čestitam i zahvaljujem u ime Grada Kutjeva i kutjevačkih građana. Oni su ovaj dvorac doveli na jedan visoki nivo, dolazi jako puno posjetitelja koji slikaju i snimaju ovo predivno zdanje. Grad Kutjevo će uvijek biti na usluzi i pripomoći oko dvorca u kojem god segmentu bude mogao,” rekao je gradonačelnik Kutjeva, Josip Budimir.

TEKST: Tomislav Milanović   FOTO: T.Milanović

Slavonski © 2013 - 2023 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn