UO PLESNA RADIONICA ILIJANE LONČAR – Zajedno različiti (starije dobne skupine)

Datum objave: 14. 6. 2023. | Kategorija: Kultura

POŽEGA – U povodu 23. obljetnice rada UO Plesna radionica Ilijane Lončar realizirala je drugi dio projekta naziva „ Zajedno različiti“.Svoje plesačko umijeće predstavilo je 170 plesača mlađih i starijih dobnih skupina.

Projekt “Zajedno različiti” obuhvaća preko 170 plesača koji su umjetničko edukacijski program vođen od strane samostalne umjetnice, plesne pedagoginje i koreografkinje Ilijane Lončar provodili tijekom 5 mjeseci, od veljače do lipnja. Prezentacija programa održana je u Gradskom kazalištu Požega, a svoje umijeće nakon mlađih dobnih skupina, pokazali su i iskusniji plesači i to u devet koreografija.

Nakon premijernih i repriznih izvedbi u Požegi, Ilijanini plesači gostovat će na Kliker festivalu u HNK u Varaždinu, Šibenskom plesnom festivalu, Festivalu malih plesnih formi u Zagrebu , Susretu plesnih ansambala Hrvatske u Velikoj Gorici i ostalim gostovanjima diljem Hrvatske i inozemstva te fragmentarno s koreografijama na festivalima, natjecanjima, produkcijama i susretima diljem Hrvatske na kojima često budu rado viđeni gosti.

TEKST: S. P.                        FOTO: UO PR Ilijane Lončar

Slavonski © 2013 - 2023 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn