UO PLESNA RADIONICA ILIJANE LONČAR – Upisi u 20. sezonu: dođite, plešite, kreativno rastite!

Datum objave: 23. 8. 2019. | Kategorija: Lifestyle

POŽEGA – UO Plesna radionica Ilijane Lončar objavljuje upise u novu 20. plesnu sezonu. Bogata paleta programa prilagođena je svim uzrastima, potrebama i sklonostima polaznika. Sve programe vodi plesna pedagoginja, koreografkinja, samostalna umjetnica i profesorica fizičke kulture Ilijana Lončar. Nova 20. plesna sezona počinje 9. rujna 2019.

UO Plesna radionica Ilijane Lončar koja obilježava dva desetljeća rada oplemenjenog brojnim priznanjima, nastupima i nagradama, plesnim manifestacijama i projektima na radost plesača i sve brojnije publike koja konačno prepoznaje ponuđenu pedagošku kvalitetu, ljepotu pokreta i izvrsnost stvaranja, spremna je i za nove edukacijsko– pedagoške izazove.

Programi koje Plesna radionica nudi obuhvaćaju: plesnu igraonicu za predškolce, ritmiku i ples te kreativni ples za niže razrede osnovne škole, suvremeni ples za više razrede OŠ i za srednjoškolce. Za odrasle su u ponudi rekreativni programi aerobika i pilatesa, osnova društvenih plesova (valceri, foxtrot, discofox, cha cha cha, rumba, samba, jive, salsa) te priprema mladenaca za prvi ples. Sve programe vodi samostalna umjetnica, plesna pedagoginja, profesionalna plesačica suvremenog plesa, profesorica fizičke kulture Ilijana Lončar. Maturirala u Školi suvremenog plesa Ane Maletić, Zagreb te diplomirala na Fakultetu za fizičku kulturu ( Kineziološki fakultet u Zagrebu).

Upisi će se vršiti u periodu 26.kolovoza – 9.rujna 2019 pozivom na broj mobitela  098 884 057, u inbox Plesna radionica Ilijane Lončar ili putem web stranice ilijanaloncar.hr

Uz redoviti rad u grupama, solo, duet, trio i kvartet formama Ilijana je pripremila i program dodatnih sati za braću i sestre plesače koji su voljni uložiti energiju i slobodno vrijeme za istraživački rad s pedagogom – mentorom. Zajedničkim radom na koreografiji njihov se međusobni odnos upotpunjuje dodatnim povjerenjem, strpljenjem, uvježbavanjem naučenog i u kućnom okruženju te naposljetku užitkom scenskog nastupa.

“Cilj edukativnih programa je komunikacija kroz pokret. Isticanje individualnosti svake osobe, istraživanje i izražavanje emocija. Kretanjem želimo potaknuti razvijanje pozitivne slike o sebi i jačati samopouzdanje, razvijati svijest o vlastitom tijelu, vježbati pažnju, koncentraciju i pamćenje te stvarati povjerenje u partnera i grupu te tako razvijati kooperativnost,” kaže plesna pedagoginja Ilijana Lončar.

Raspored možete pogledati na web stranici ilijanaloncar.hr.

Dobrodošli u svijet mašte, kreativnosti, pozitivnog duha i radnih navika. Ilijana vas očekuje u predivnoj dvorani u Dubrovačkoj 65a!

TEKST: S. Pok      FOTO: UO PR I.Lončar

Slavonski © 2013 - 2023 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn