UO PLESNA RADIONICA ILIJANE LONČAR – Učite plesati uz Tamaru Despot!

Datum objave: 08. 9. 2019. | Kategorija: Kultura

POŽEGA – Dvorana Umjetničke organizacije „Plesna radionica Ilijane Lončar“,otvara svoja vrata građanima Požege koji žele upoznati široku paletu standardnih i latino američkih plesova kao dio opće kulture u životu svakog pojedinca. Zaplešite s Tamarom Despot od 20. do 22. rujna 2019. godine!

„Učimo od najboljih“, svojevrstan je moto kojeg se, kao organizator, UO Plesna radionica Ilijane Lončar” uvijek drži. “Vrhunski učitelji plesa, odlični predavači, metodičari i uspješni plesači, imperativ su i nivo kvalitete od kojeg ne odustajemo u kontinuiranom projektu organizacije plesnih radionica u Požegi,” naglasila je Ilijana Lončar.

Novu radionicu održat će Tamara Despot , 25 godina aktivna natjecateljica i reprezentativka u sportskom plesu, dugogodišnja državna prvakinja u LA i ST plesovima u mlađim dobnim kategorijama, juniorska državna prvakinja u LA plesovima i seniorska viceprvakinja u LA plesovima. Članica reprezentacije u LA i ST plesovima,te višestruka državna prvakinja u LA plesovima, vrsni kineziolog i dugogodišnja kondicijska trenerica sportašica.

Poziv je upućen bračnim parovima, one koji će to tek postati, samcima, mladima i starima, svima koji žele dolaskom na radionicu obnoviti svoje plesno znanje ili ga početi stjecati – pridružite se u Dubrovačkoj 65a. Dolazak na radionicu nije uvjetovan plesnim predznanjem, a dobra volja i pozitivno raspoloženje svakako su dobrodošli.

KOTIZACIJE:
1 dan (3 sata plesa) – 150,00 kn.
2 dana (6 sati plesa) – 250,00 kn.
3 dana (9 sati plesa) – 350,00 kn.
Kotizacija se plaća u dvorani prije radionice.

Prijaviti se možete na: ilijana.loncar.ples@gmail.com
fb inbox: Plesna radionica Ilijane Lončar
broj mobitela:098 884 057

TEKST: S. Pok     FOTO: S. Pok/ PR IL

Slavonski ©   2013 - 2024 sva prava pridržana
hosting: Plus hosting web: exdizajn