UO PLESNA RADIONICA ILIJANE LONČAR – U plesnom ritmu na zagrebačkim i požeškim priredbama i festivalima

Datum objave: 30. 11. 2018. | Kategorija: Kultura

POŽEGA – Umjetnička organizacija Plesna radionica Ilijane Lončar ovih je dana učestalo aktivna na požeškoj i zagrebačkoj sceni.

Povodom obilježavanja Dana škole Antuna Kanižlića kao gosti predstavljaju svoj rad koreografijom “Bonjour Paris”. Vikend je rezerviran za Festival malih plesnih formi u zagrebačkom Centru za kulturu Travno u organizaciji Udruge Ples i dijete – daCi, Hrvatska koji će se održati u subotu 1.prosinca 2018. s početkom u 18 sati. Na festivalu će se predstaviti 12 članica sa ukupno 126 plesača vođenih sloganom ” Otvorimo svijet plesa djeci i mladima”.

Požeška Umjetnička organizacija ima posebno zadovoljstvo zatvoriti festival desetominutnom plesnom formom u izvedbi Ive Marjanović, Larise Zelenbaba, Marte Matošević, Hane Krpan, Lee Majski, Anamarije Jakoubek, a u Zagrebu će im se pridružiti i Laura Lončar izvedbom solo koreografije.

U nedjeljno prijepodne organizator je predvidio pohađanje plesnih radionica u Školi suvremenog plesa Ane Maletić što će biti vrijedno iskustvo svakom plesaču.

Odmah pri povratku iz Zagreba, u ŠD Tomislava Pirca, grupu ritmike i plesa 1.razreda osnovnih škola očekuje nastup u programu “Čarolija Božićne večeri” s koreografijom “Svemogući štapići”. Početak programa je u 17 sati.

TEKST: S. P.       FOTO: UO PR Ilijane Lončar

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn