UO PLESNA RADIONICA ILIJANE LONČAR – Predupisi u plesnu sezonu 2019/2020 od 1. do 15. srpnja

Datum objave: 30. 6. 2019. | Kategorija: Lifestyle

POŽEGA – Umjetnička organizacija Plesna radionica Ilijane Lončar objavljuje predupise u plesnu sezonu 2019./2020. Predupisi od 1.7. – 15.7.2019. su za sve one koji žele i dalje nastaviti s plesnom edukacijom ili su već odlučili pridružiti se Ilijani u najljepšoj i najfunkcionalnijoj plesnoj dvorani u Dubrovačkoj 65a. Jubilarna dvadeseta plesna sezona započinje 9.rujna 2019. Osigurajte svoje mjesto na www.ilijanaloncar.hr

Umjetnička organizacija Plesna radionica Ilijane Lončar u registru je neprofitnih organizacija prema rješenju Ministarstva kulture Republike Hrvatske pod umjetničkim vodstvom samostalne umjetnice, plesne pedagoginje i koreografkinje Ilijane Lončar. U dvadesetoj je godini djelovanja te okuplja preko 13o plesača uzrasta 3 – 18 godina s ciljem promocije suvremenog i kreativnog plesa.

Organizator je mnogobrojnih  plesnih manifestacija i programa kojima doprinose razvoju plesne kulture među mladima, ali i stvaranju kazališno – plesne publike (Požeški plesokaz – međunarodni festival plesa, projekt gostovanja profesionalnih plesnih predstava „Svi na plesnu predstavu” i kontinuirana organizacija plesnih radionica pod vodstvom renomiranih pedagoga).

Članovi su Hrvatskog sabora kulture, Udruge Ples i dijete daCi  -Hrvatska i Platforme Kliker kao prve hrvatske mreže koja potiče razvoj suvremenog plesa za djecu i mlade. Dobitnici su prestižnih nagrada za najuspješnije koreografije suvremenog plesnog izričaja te najbolje plesne izvedbe. Više puta predstavljali su izvrsnost hrvatskog plesnog amaterizma u Belgiji, Češkoj, Sloveniji i Hrvatskoj.

Ako ste Vi ili Vaše dijete kreativnog duha, volite se kretati uz glazbu, izražavati pokretom i ovladavati kazališnim principima rada, onda je Umjetnička organizacija Plesna radionica Ilijane Lončar pravi odabir za Vas.

Nazovite  098 884 057
Facebook Plesna radionica Ilijane Lončar

Osigurajte svoje mjesto na www.ilijanaloncar.hr

TEKST: S. P.       FOTO: UO PR Ilijana Lončar/ S. P.

Slavonski © 2013 - 2023 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn