UO PLESNA RADIONICA ILIJANE LONČAR – Požeški plesači na Danima plesa Mije Čorak Slavenske u Slavonskom Brodu

Datum objave: 19. 2. 2017. | Kategorija: Kultura

PLAKAT.cdr

POŽEGA – Plesači UO Plesne radionice Ilijane Lončar predstavit će svoje umijeće na svečanom otvaranju 14. Dana plesa Mije Čorak Slavenske u programu Plesne večeri koji će se održati 20. veljače s početkom u 19,30 sati.

Poziv koji je velika čast, ujedno je i potvrda kvalitete kojom se Ilijana i njeni plesači opravdano ponose, stoga ne treba sumnjati kako će u Slavonskom Brodu zablistati savršenstvom pokreta kako to samo oni znaju. U Kazališno – koncertnoj dvorani Ivane Brlić Mažuranić 40 požeških plesača predstavit će se s čak 5 koreografija plesne pedagoginje Ilijane Lončar – Pogled na svijet kroz ružičaste naočale, Funky, Jungle sarabande, Narančasto sve i Licem u lice.

FUNKY

Naši Požežani i ovom prilikom u izvrsnom su društvu ( izvrsni pripadaju izvrsnima), jer uz požešku umjetničku organizaciju nastupit će učenici Osnovne škole za klasični balet i suvremeni ples iz Rijeke, studenti Akademije dramske umjetnosti iz Zagreba – odsjek plesa te domaćini Studio za moderni i klasični ples “Brodski leptirići”.

LICEM U LICE

A nastup za Dane plesa Mije Čorak Slavenske trebalo je pripremiti, što nije bilo jednostavno uz svu kreativnu gužvu koja ovih dana intenzivno zaokuplja sve članove UO Plesne radionice Ilijane Lončar. Jer, ipak smo na pragu još jednog Požeškog plesokaza, manifestacije koja je doista pravi brend i koja će Požegu 4. i 5. ožujka pretvoriti u pravi plesni centar na nacionalnoj razini.Trud, beskompromisna ljubav prema umjetnosti i neiscrpna energija unatoč svemu – tajna su uspjeha i prepoznatljivosti UO Plesne radionice Ilijane Lončar. Dokazat će to i u Slavonskom Brodu, a mi s nestrpljenjem očekujemo Plesokaz!

 

TEKST: S. Pok     FOTO: UO PR Ilijane Lončar

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn