UO PLESNA RADIONICA ILIJANE LONČAR: Mame, tate, bebe – ne propustite interaktivne ContaKids radionice za roditelje i djecu 2 – 5 godina

Datum objave: 06. 6. 2022. | Kategorija: Lifestyle

POŽEGA – Umjetnička organizacija Plesna radionica Ilijane Lončar u sklopu projekta “Svi na plesnu predstavu” u Požegu dovodi jedinstvenu radionicu za djecu uzrasta 2 – 5 godina i njihove roditelje koju vodi certificiranja pedagodinja Ana Kreitmeyer iz Zagreba. Radionica će se održati 10. lipnja u 18,00 sati u dvorani Plesne radionice u Dubrovačkj 65a. Rezervirajte mjesto!

Riječ je o jedinstvenoj radionici za djecu uzrasta 2 – 5 godina i njihove roditelje ili osobe od povjerenja. Novo iskustvo kretanja na interaktivnoj radionici ContaKids namijenjeno je zajedništvu igre roditelja i djeteta kroz pokret. Voditeljica je jedina certificirana pedagoginja u Hrvatskoj za ContaKids metodu Ana Kreitmeyer iz Zagreba.Termin je 10. lipnja (petak) 2022. u 18:00 sati u dvorani Plesne radionice u Dubrovačkoj 65a.

Rezervacija mjesta je obavezna putem obrasca na www.ilijanaloncar.hr ili na broj 098 884 057 što prije zbog ograničenog broja sudionika. Cijena ulaznice: 25 kuna (po osobi)

Organizator je Umjetnička organizacija Plesna radionica Ilijane Lončar u sklopu projekta “Svi na plesnu predstavu” uz potporu Ministarstva kulture Republike Hrvatske te u suradnji sa Kliker platformom.

TEKST: S. P.         FOTO: UO PR Ilijane Lončar

Slavonski © 2013 - 2023 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn