UO PLESNA RADIONICA ILIJANE LONČAR – CONTAKIDS interaktivne radionice za roditelje i djecu 2 – 5 godina

Datum objave: 08. 6. 2020. | Kategorija: Lifestyle

POŽEGA – Umjetnička organizacija Plesna radionica Ilijane Lončar u sklopu projekta “Svi na plesnu predstavu” uz potporu Ministarstva kulture Republike Hrvatske i Požeško – slavonske županije te u suradnji s Kliker platformom razvoja suvremenog plesa za djecu i mlade organizira jedinstvene interaktivne radionice za djecu i njihove roditelje.

CONTAKIDS radionice jedinstvene su radionice za djecu uzrasta 2 – 5 godina i njihove roditelje. Novo iskustvo kretanja na interaktivnoj radionici ContaKids namijenjeno zajedništvu igre roditelja i djeteta kroz pokret. Voditeljica je jedina certificirana pedagoginja u Hrvatskoj za ContaKids metodu Ana Kreitmeyer iz Zagreba, a roditeljima i mališanima ponudit će novo iskustvo kretanja, interakcije i zajedništva kroz pokret.

CONTAKIDS radionice za djecu uzrasta 2- 5 godina i njihove roditelje održat će se 13. lipnja u 11 i 17 sati u dvorani Plesne radionice u Dubrovačkoj 65a. Rezervacija mjesta je obavezna i to što prije zbog ograničenog broja sudionika na ilijanaloncar.hr/

Cijena ulaznice: 25 kuna (po osobi)

INFO: 098 884 057 i inbox Plesna radionica Ilijane Lončar


ContaKids je metoda koja koristi fizički kontakt kroz pokret i igru kako bi se produbljivala komunikacija između djeteta i roditelja. Vrijednost same metode je višestruka: dijete razvija motoričke vještine i povjerenje u sebe, dok roditelj razvija povjerenje u svoje dijete i njegove vještine,ali istovremeno uči o vlastitiom tijelu. Stvara se prostor, prilika u kojem se uloge izmjenjuju, u kojem se odrasli mogu prisjetiti što znači biti dijete makar i na trenutak. Ono što je najvažnije, dijete i roditelj su u procesu učenja zajedno i ravnopravno!

ContaKids sat se sastoji od niza  jednostavnih vježbi koje potiču kordinaciju i orijentaciju u prostoru, razvijaju povjerenje, potiču i razvijaju svijest o vlastitom, ali i drugim tijelima u prostoru, jačaju zajedništvo i grupnu povezanost.

TEKST: S. P.     FOTO: UO PR Ilijane Lončar

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn