UO PLESNA RADIONICA ILIJANE LONČAR – Božićni otvoreni sati za rasplesane blagdane

Datum objave: 13. 12. 2018. | Kategorija: Lifestyle

POŽEGA – Umjetnička organizacija Plesna radionica Ilijane Lončar od 13.prosinca pa sve do 20.prosinca nastavlja tradiciju održavanja Božićih otvorenih sati za sve ljubitelje plesnog odgoja i kreativnog svaralaštva djece i mladih. “Želja nam je kroz otvorene sate približiti svima naš svijet slavlja života kroz ples i glazbu,” poručila je Ilijana Lončar.

Jedinstvena je to prilika prisustvovati procesu rada i razvoja plesača kroz mnoštvo igara i zadataka koji potiču dječju maštu, slobodu kretanja i međusobno poštovanje. U dijelu prezentacije korisnosti vježbi i rada na tijelu, pozornost će biti na poboljšavanju fleksibilnosti, snage, izdržljivosti i balansa u skladu s psiho- fizičkim karakteristikama pojedinog uzrasta, pojasnila je plesna pedagoginja Ilijana Lončar.

“Ritmički zadaci i rad s partnerom potiče suradnju, razumijevanje i suosjećanje. Odabrani programski sadržaji pokazat će da ples povećava mentalni kapacitet i usavršava kognitivne procese što doprinosi bržem i dinamičnijem donošenju odluka kako u plesnoj dvorani tako i u svakodnevnom životu. Želja nam je kroz otvorene sate približiti svima naš svijet slavlja života kroz ples i glazbu,” poručila je Ilijana.

TEKST: S. P.        FOTO: UO PR Ilijane Lončar

Slavonski © 2013 - 2023 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn